X

Highlights van Extremadura – Spanje

Fly-drive vanaf 8 dagen, ca. 770 km

Highlights van Extremadura – Spanje

Ontdek tijdens deze reis de highlights van de zeer gevarieerde regio Extramadura in het westen van Spanje. U vliegt naar Madrid en reist naar de mooie Werelderfgoedsteden Salamanca en Avila en charmante plaatsen zoals Trujillo. Deze verrassende route brengt u naar oude kastelen en ongerepte natuurparken terwijl u verblijft in prachtige paradores. Dit gebied wordt nog niet overspoeld door toeristen dus u kunt in alle rust genieten van het echte Spaanse leven!

Reisduur, reisafstand en indicatieve reissom

 • Vanaf 8 dagen
 • Aantal autokilometers: ca. 770 km
 •  Fly-drive vanaf € 1.075,- p.p.

 

Route

 • Vliegreis heenreis

   
 • Castilla-León

   
 • Extremadura

   
 • Castilla-La Mancha

   
 • Vliegreis terugreis

   
Salamanca Spanje Europa Rondreis Op Maat Specialist Castilla-la Mancha Spanje Europa Rondreis Op Maat Specialist Madrid Spanje Europa Rondreis Op Maat Specialist Vliegreis terugreis Rondreis Op Maat Specialist

Highlights

 • Vliegreis heenreis

  Van de luchthaven naar uw rondreisbestemming
 • Castilla-León

  Salamanca en andere historische steden, bosrijke natuur
 • Extremadura

  Het land van de Conquistadores en Romeinse steden
 • Castilla-La Mancha

  Kastelen, windmolens en bijzondere rotsformaties
 • Vliegreis terugreis

  Vliegreis vanaf uw rondreisbestemming terug naar huis

Indicatieve reissom

Gebaseerd op 2 personen in een 2-persoonskamer in authentieke paradores met huurauto categorie B:

Fly-drive 8 dagen / 7 overnachtingen / 5 locaties / vanaf  € 1.075,- per persoon

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam – Madrid v.v.
 • Luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen
 • Avis huurauto categorie B (Seat Ibiza of gelijkwaardig), upgrade mogelijk tegen meerprijs
 • 7 nachten in Paradores inclusief ontbijt

Exclusief:

 • Benzine, tolkosten
 • € 35,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 calamiteitenfonds per boeking en € 5,- SGR-bijdrage per persoon
 •  Toeristenbelasting (indien van toepassing) moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden

Wij houden rekening met uw specifieke wensen om te komen tot een mooi en passend reisvoorstel. Uw reisgezelschap en exacte reisduur, reisperiode en overige keuzes voor aanvullingen of wijzigingen bepalen uw persoonlijke reissom. Bij de realisatie van de reis bepaalt o.a. de beschikbaarheid van de reisonderdelen (bv. type kamers) de uiteindelijke reissom. 

Extra mogelijkheden

Wij maken uw reis altijd op maat. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met andere streken of plaatsen. U kunt ervoor kiezen om via snelwegen te rijden of kiezen voor verschillende heen- en terugreisroutes, al dan niet met extra tussenstops onderweg. Ook zijn andere highlights, streken en steden op de route toe te voegen. Samen met u ontwerpen we een uitgebalanceerd reisprogramma, passend binnen uw wensen en uw beschikbare tijd.

Highlights op deze route

Vliegreis heenreis

De reis is begonnen! Vanaf de luchthaven vliegt u naar uw rondreisbestemming. Bij aankomst staat de huurauto voor u klaar en begint uw rondreis. Alle overnachtingslocaties zijn gereserveerd, maar u heeft de vrijheid zelf uw route te bepalen. Dat kan via de snelste route maar ook over mooie landwegen met bezienswaardigheden onderweg.

Castilla-León

Castilla-León ligt in Noordwest Spanje. Hoewel dit de dunstbevolkte regio is van Spanje en er is genoeg te ontdekken! Geniet van geweldige bosrijke natuur met watervallen, meren en diepe kloven. Daarnaast vindt u hier mooie steden zoals Avila, een werelderfgoedstad met middeleeuwse stadsmuren en romaanse kerken. Bezoek de kathedralen van Burgos en Leon en bewonder de steden Valladolid en Segovia. Ook  het levendige Salamanca met de oudste universiteit van Spanje is een bezoek zeker waard!

Extremadura

Extremadura is één van de minst bekende regio’s van Spanje. Naast de grote productie van fruit in dit gebied vindt u hier prachtige steden, zoals Plasencia en het Romeinse Mérida. Bewonder het kasteel van Trujillo dat verrijst vanaf een granieten heuveltop. Slenter langs de vele paleizen en kloosters en wandel ´s avonds over het mooie Plaza Mayor. Ook de prachtige binnenstad van Cáceres nodigt met haar vele terrasjes uit voor een bezoek. Geniet van het Spaanse leven en proef de lokale specialiteiten.

Castilla-La Mancha

Castilla-La Mancha is een regio in zuidoost Spanje met charmante stadjes zoals Oropesa. De stad Toledo staat op de Werelderfgoedlijst. Bezoek hier de schitterende kathedraal en kasteel Alcázar. Wandel langs de paleizen en kerken in de stad Guadalajara of ontdek de gotische kathedraal van Sigüenza. Ook Cuenca is met de hangende huizen een bezoek meer dan waard. Waan uzelf in de tijd van Don Quichotte tijdens een rit langs de windmolens bij Consuegra en geniet van bijzondere rotsformaties in de natuurparken.

Vliegreis terugreis

Vliegreis terugreis: de terugreis is begonnen! Op de luchthaven van vertrek levert u op de laatste dag van uw reis de huurauto weer in. Vervolgens vliegt u weer terug met de vlucht die wij voor u hebben gereserveerd. Met een koffer vol mooie herinneringen en ervaringen keert u huiswaarts!


 • Ons advies gewenst?
 • Contact >
 • Samen uw rondreis ontwerpen

Bonus-highlights bij meer tijd of andere keuzes

Madrid

De levendige hoofdstad Madrid is vol monumentale paleizen, mooie grote pleinen en nauwe straatjes. Maar daarnaast zijn er ook volop terrassen, bars en restaurants en kunt u heerlijk winkelen in zowel de grote winkelketens als unieke kleine boetiekjes. Ontdek de stad te voet of met de metro. Wandel over pleinen zoals het drukke Plaza Mayor en het Plaza de Cibeles en bewonder de grote kunstcollectie in het Prado. Ga aan het eind van de dag naar Templo de Debod voor een prachtige zonsondergang met uitzicht over de stad!

Leuke activiteiten op deze route

Activiteiten Spanje

Er zijn heel veel verschillende leuke activiteiten en tours te maken in Spanje. Wij maken uw reis graag compleet, zodat u nóg meer geniet van de verschillende highlight van dit heerlijke land. Ga wijnproeven bij een authentieke wijnboerderij of neem deel aan een kookcursus. Denk bijvoorbeeld ook aan een mooie boottocht, fietstocht of een bezoek aan een flamenco-show. We adviseren u graag over de mogelijkheden!