X

Vervoer Indonesië

Type vervoer Tuk Tuk Sri Lanka Rondreis Op Maat Specialist

Met de tuk tuk

De kleurrijk versierde tuk tuk is een populair voertuig in Aziatische landen en hij stamt af van de riksja. Met de tuk tuk kunt u door de verschillende plaatsen reizen. Voor maar een paar euro brengt de tuk tuk naar de plaats waar u naar toe wilt. Het is een prettige manier om alles buiten loopafstand van uw accommodatie te bereiken bijvoorbeeld naar leuke restaurants of een barretje.

boot Thailand Rondreis Op Maat Specialist

Met de boot

Sommige plekken zijn zo afgelegen of zo waterrijk dat de boot vrijwel de enige reisoptie daarnaar toe is. Eilanden zijn vaak bereikbaar door veerboten, maar ook zijn er watertaxi's waar je gebruik van kunt maken.  Het is heerlijk genieten van de vaak spectaculaire natuur.

Binnenlandse vlucht Rondreis Op Maat Specialist

Binnenlandse vlucht

Soms is het praktischer om een binnenlandse vlucht te nemen, zodat u minder tijd in de auto hoeft te zitten. Sommige oorden zijn zo ver afgelegen, dat ze alleen per vliegtuig(je) bereikbaar zijn. Wij kunnen deze vlucht efficiënt inpassen in uw lokale reisprogramma. Wij zorgen ervoor dat de vluchttijden passen bij de rest van uw reisprogramma of reis-afstanden op diezelfde dag.

Intercontinentale vliegtickets Rondreis Op Maat Specialist

Intercontinentale vliegtickets & aansluiting

Onze reizigers boeken hun vliegtickets meestal zelf, want met zelf zoeken & vergelijken kunt u soms heel veel geld besparen, vooral als uw reisgezelschap wat groter is. Wij kunnen de huur van uw auto hier naadloos op aansluiten qua data en tijden en dat geldt ook bij binnenlandse vluchten. Wij zorgen ervoor dat uw huurauto steeds op tijd voor u klaar staat.

Transfers per minivan Suriname Buses in Paramaribo Rondreis Op Maat Specialist

Transfers per minivan

De meeste landen hebben een uitgebreid netwerk van routes voor shuttle busjes die de belangrijkste highlights met elkaar verbinden. Maar ook voor reizen binnen een stad, lange afstandsritten door het land of naar een locatie van een activiteit. Deze busjes worden ook wel minivans genoemd en het is hele een betaalbare manier om te reizen. Laat je lekker rijden door het prachtige land!