X

Type accommodaties Botswana

Eenvoudig & Goed

Onder deze categorie verstaan we eenvoudige verblijfplaatsen en standaard hotels (ca. 3-sterren). We letten daarbij op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De accommodaties zijn relatief basic, maar hebben eigen voorzieningen en zijn bovendien netjes en schoon

Accommodatie eenvoudig en goed Rondreis Op Maat Specialist
Avontuurlijke accommodaties Rondreis Op Maat Specialist

Avontuurlijke accommodaties

Tijdens uw vakantie kunt u slapen in avontuurlijke accommodaties. Hierdoor bent u nog dichter bij de natuur. Overnacht in een comfortabel tentje met matras, in een inheemse hut of in een boot op het water. Alles is goed verzorgd, maar soms is er geen elektriciteit (en wifi), eet u bij het vuur en bereikt u uw slaapplaats via een pad met olielampen. 

Leuk voor families

Wij kennen veel leuke accommodaties die zeer geschikt zijn voor gezinnen met grote of kleine(re) kinderen. Zo zijn er bij sommige accommodaties speeltoestellen, kindvriendelijke zwembaden en/of speciale kinderactiviteiten. Soms zijn hier grotere familie-units aanwezig of mogen jonge kinderen ook mee met leuke en spannende activiteiten. Of is er zelfs opvang aanwezig zodat de ouders een activiteit kunnen gaan doen.

Leuk voor families Rondreis Op Maat Specialist
Tented accommodaties Rondreis Op Maat Specialist

Tented accommodaties

In Zuid(elijk)-Afrika zijn verschillende tented lodges, die vaak prachtig opgaan in de natuur. U slaapt hier doorgaans in gewone bedden en de tented lodge heeft meestal een eigen toilet/badkamer-voorzieningen. Naast de meer avontuurlijke Mobile Safari's (in met name Botswana) hebben de luxere tenten vaak een eigen badkamer.

Verschillende type accommodaties

De accommodatie waar u verblijft is vaak een belangrijk deel van uw reiservaring. Uiteraard biedt ieder land specifieke accommodaties met een eigen prijs/kwaliteit-verhouding, waarbij wij een voorkeur hebben voor kleinschalige locaties. Wij hanteren als basis de onderstaande categoriën, maar ook een leuke mix is mogelijk en bijvoorbeeld een extra bijzondere afsluiting.

Verschillende type accommodaties kleinschalig Authentiek en sfeervol Rondreis Op Maat Specialist
Mobile safari Botswana Rondreis Op Maat Specialist

Mobile Camping

Mobile Camping is een unieke manier van overnachten in de bush. Zo ervaart u wildlife op haar best! Met een ervaren ranger slaapt u letterlijk tussen de wilde dieren. U kunt kiezen voor de basic variant, waarbij u slaapt in kleine tentjes ("domes") op matrasjes op de grond en zelf meehelpt met koken. Maar er is ook de luxere manier met alle comfort en gemak; hierbij slaapt u in een grotere tent met eigen sanitair en laat u zich verrassen door wat de kok u voorschotelt.

Kampeerauto’s & Campsites

Ga met een Kampeerauto (4x4) op pad en slaap in de tent op het dak. De uitvoering is mogelijk met 1 of 2 tenten en eventueel een optionele grondtent. Deze kampeerauto's zijn uitgerust met een complete kampeeruitrusting. We maken de reis compleet met campsites op de mooiste locaties.

Kampeerautos & Campsites Rondreis Op Maat Specialist
Accommodatie comfortabel en luxe Rondreis Op Maat Specialist

Comfortabel & Luxe

Dit zijn comfortabele, luxe accommodaties waar u heerlijk kunt genieten. Dit zijn 4- of 5-sterren-locaties met veel aandacht voor heerlijk eten en drinken. Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende mogelijkheden, oplopend naar super-de-luxe en een bijbehorende prijs. Wij kennen locaties met een uitstekende prijs/kwaliteit.

Private Game Reserves

Door het hele land zijn er veel private game reserves waar u een onvergetelijke ervaring zult hebben. Hier verblijft u veelal midden in de natuur en komen de dieren vaak tot vlakbij uw verblijfplaats. Over het algemeen moet u hier wel rekening houden met hoge(re) kosten, maar dan zijn verschillende gamedrives, sfeervolle diners in de open lucht en onvergetelijke ervaringen bij de prijs inbegrepen.

Private Game Reserves Rondreis Op Maat Specialist
Restcamps in Nationale Parken Rondreis Op Maat Specialist

Restcamps in Nationale Parken

Restcamps in Nationale parken worden gerund door de overheid. Hier gaat het vooral om de unieke plek in het park, waarbij de accommodatie doorgaans basic is en wordt aangeboden op basis van self-catering of logies/ontbijt. Voor maaltijden kunt u terecht in de winkel van het restcamp of bij het restaurant.

Bijzondere locaties & unieke plekken

Wij kennen heel veel bijzondere locaties en unieke plekken, dus laat u verrassen tijdens uw rondreis. Slaap bijvoorbeeld in een boomhut middenin de bush/ jungle, in een cottage op het strand aan zee of geniet op een wine-estate.

Bijzondere locaties & unieke plekken Rondreis Op Maat Specialist
Accommodatie Authentiek sfeervol Idle&Wild Hazyview Panoramaroute Rondreis Op Maat Specialist

Authentiek & Sfeervol

Deze doorgaans kleinschalige locaties kenmerken zich veelal door hun ligging en sfeer. Vaak worden ze gerund door hartelijke gastheren en –vrouwen die over het algemeen veel aandacht aan hun gasten besteden. Hierdoor krijgt uw verblijf een heel persoonlijk tintje, wat veel reizigers aanspreekt. Hier komt u vaak ook meer in contact met de lokale bevolking en hun gebruiken.