Type accommodaties Botswana

Verschillende type accommodaties

De accommodatie waar u verblijft is vaak een belangrijk deel van uw reiservaring. Uiteraard biedt ieder land specifieke accommodaties met een eigen prijs/kwaliteit-verhouding, waarbij wij een voorkeur hebben voor kleinschalige locaties. Wij hanteren als basis de onderstaande categoriën, maar ook een leuke mix is mogelijk en bijvoorbeeld een extra bijzondere afsluiting.

Eenvoudig & Goed

Onder deze categorie verstaan we eenvoudige verblijfplaatsen en standaard hotels (ca. 3-sterren), waarbij sprake is van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Relatief basic, maar met eigen voorzieningen, netjes en schoon.

Authentiek & Sfeervol

Deze doorgaans kleinschalige locaties kenmerken zich veelal door hun ligging en sfeer. Vaak worden ze gerund door hartelijke gastheren en –vrouwen die over het algemeen veel aandacht aan hun gasten besteden. Hierdoor krijgt uw verblijf een heel persoonlijk tintje, wat veel reizigers aanspreekt. Hier komt u vaak ook meer in contact met de lokale bevolking en hun gebruiken.

Comfortabel en Luxe - Namibië

Comfortabel & Luxe

Dit zijn comfortabele, luxe accommodaties waar u heerlijk kunt genieten. Dit zijn 4- of 5-sterren-locaties met veel aandacht voor heerlijk eten en drinken. Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende mogelijkheden, oplopend naar super-de-luxe en een bijbehorende prijs. Wij kennen locaties met een uitstekende prijs/kwaliteit.

Leuk voor families

Wij kennen veel leuke accommodaties die zeer geschikt zijn voor gezinnen met grote of kleine(re) kinderen. Zo zijn er bij sommige accommodaties speeltoestellen, kindvriendelijke zwembaden en/of speciale kinderactiviteiten. Soms zijn hier grotere familie-units aanwezig, mogen jonge kinderen ook mee op safari of is er zelfs opvang aanwezig.

Avontuurlijke accommodaties

Tijdens uw vakantie kunt u slapen in avontuurlijke 'tented camps' en 'bush camps'. Hierdoor bent u nog dichter bij de natuur. Alles is goed verzorgd, maar soms is er geen elektriciteit (en wifi), eet u bij het vuur en bereikt u uw slaapplaats via een pad met olielampen.

Tented accommodaties

In Zuid(elijk)-Afrika zijn verschillende tented lodges, die  vaak prachtig opgaan in de natuur. U slaapt hier doorgaans in gewone bedden en de tented lodge heeft meestal een eigen toilet/badkamer-voorzieningen. Naast de meer avontuurlijke, doorgaans eenvoudiger Mobile Safari's (in bv. Botswana) hebben de luxere tenten vaak een eigen badkamer.

Kampeer-auto’s & Campsites

Kampeerauto’s (4x4) met 1 of 2 tenten op het dak.
Deze kampeerauto's kunt u huren met een complete kampeeruitrusting en wij kunnen in Namibië en Botswana campings op bijzondere locaties voor u reserveren.

Mobile Safari / Campsites

Kamperen, maar wel met alle luxe en comfort? Wat dacht u van een mobiel camping? U gaat met een ervaren gids op pad en overnacht midden in de bush, een onvergetelijke ervaring!

deluxe tent mobile safari accommodatie Botswana