X

Vervoer Tanzania

minibusje VW T6 Kombi Rondreis Op Maat Specialist

Minibusje met chauffeur

Reis per minivan met een privé-chauffeur tijdens uw rondreis. Dit is de ideale manier wanneer u met een eigen gezelschap op reis gaat. De wegen zijn in de parken erg slecht en een ervaren bestuurder met kennis van de wegen is daarom een must. De chauffeur kent beste plekjes en zal u onderweg ook veel vertellen over van alles wat er te zien is. Wilt u graag ergens stop maken? Dan kunt u dat gewoon aangeven. Laat u lekker rijden en geniet van de prachtige natuur en het vele wild!


Safarivoertuig Tanzania Rondreis Op Maat Specialist

Safarivoertuig met chauffeur

Reis per safarivoertuig met een (privé) chauffeur tijdens uw rondreis. Dit is de beste manier om het land en haar wildparken te ontdekken! De wegen zijn in de parken erg slecht en een ervaren bestuurder met kennis van de wegen is daarom een must. De chauffeur kent beste plekjes en zal u onderweg ook veel vertellen over van alles wat er te zien is. Wilt u graag ergens stop maken? Dan kunt u dat gewoon aangeven. Laat u lekker rijden en geniet van de omgeving en het vele wild!

Binnenlandse vlucht Rondreis Op Maat Specialist

Binnenlandse vlucht

Soms is het praktischer om een binnenlandse vlucht te nemen, zodat u minder tijd in de auto hoeft te zitten. Sommige oorden zijn zo ver afgelegen, dat ze alleen per vliegtuig(je) bereikbaar zijn. Wij kunnen deze vlucht efficiënt inpassen in uw lokale reisprogramma. Wij zorgen ervoor dat de vluchttijden passen bij de rest van uw reisprogramma of reis-afstanden op diezelfde dag.

Intercontinentale vliegtickets Rondreis Op Maat Specialist

Intercontinentale vliegtickets & aansluiting

Onze reizigers boeken hun vliegtickets meestal zelf, want met zelf zoeken & vergelijken kunt u soms heel veel geld besparen, vooral als uw reisgezelschap wat groter is. Wij kunnen de huur van uw auto hier naadloos op aansluiten qua data en tijden en dat geldt ook bij binnenlandse vluchten. Wij zorgen ervoor dat uw huurauto steeds op tijd voor u klaar staat.