X

Type vervoer & huurauto’s Suriname

SUV huurauto large Hyundai SantaFe Suriname Rondreis Op Maat Specialist

SUV huurauto large

- type Hyundai Santa Fe of vergelijkbaar
- automaat
- 5 deuren
- airco, radio/cd
- airbags, power sterring, ABS
- tank capaciteit: 65 liter
- bagageruimte: 2 medium, 2 kleine koffers en 1 trolley

SUV huurauto 2x4 / automaat Rondreis Op Maat Specialist

SUV huurauto small

- type Toyota Rav4 of vergelijkbaar
- automaat
- 5 deuren
- airco, radio/cd
- airbags, power sterring, ABS
- tank capaciteit: 58 liter
- bagageruimte: 2 medium, 2 kleine koffers en 1 trolley

Suriname Compact huurauto Rondreis Op Maat Specialist

Compact huurauto

- type Toyota Allion, Honda City of vergelijkbaar
- automaat
- 5 deuren
- airco, radio/cd
- airbags, power steering, ABS
- tank capaciteit: 60 liter
- bagageruimte: 2 medium koffers

Sub Compact huurauto Auto Suriname Rondreis Op Maat Specialist

Sub Compact huurauto

- type Toyota Ist, Toyota Ractis of vergelijkbaar
- automaat
- 5 deuren
- airco, radio/cd
- airbags, power sterring, ABS
- tank capaciteit: 45 liter
- bagageruimte: 435 lt

Binnenlandse vlucht Rondreis Op Maat Specialist

Binnenlandse vlucht

Soms is het praktischer om een binnenlandse vlucht te nemen, zodat u minder tijd in de auto hoeft te zitten. Sommige oorden zijn zo ver afgelegen, dat ze alleen per vliegtuig(je) bereikbaar zijn. Wij kunnen deze vlucht efficiënt inpassen in uw lokale reisprogramma. Wij zorgen ervoor dat de vluchttijden passen bij de rest van uw reisprogramma of reis-afstanden op diezelfde dag.

Intercontinentale vliegtickets Rondreis Op Maat Specialist

Intercontinentale vliegtickets & aansluiting

Onze reizigers boeken hun vliegtickets meestal zelf, want met zelf zoeken & vergelijken kunt u soms heel veel geld besparen, vooral als uw reisgezelschap wat groter is. Wij kunnen de huur van uw auto hier naadloos op aansluiten qua data en tijden en dat geldt ook bij binnenlandse vluchten. Wij zorgen ervoor dat uw huurauto steeds op tijd voor u klaar staat.

Huurauto ZA Rondreis Op Maat Specialist

Zelf rondreizen per huurauto

Voor rondreizen door onze bestemmingen zijn allerlei type huurauto’s beschikbaar. Op deze manier heeft u alle vrijheid om zelf uw eigen weg te gaan. De kwaliteit van de huurauto’s is goed, alsook de infrastructuur om op pad te gaan. Afhankelijk van uw bestemming en route adviseren wij verschillende type huurauto’s, uiteraard ook afgestemd op uw wensen en de grootte van uw reisgezelschap.

Suriname Fietsen uit boot Rondreis Op Maat Specialist

Varen per boot of korjaal

De rivieren zijn traditiegetrouw belangrijke transportaders door het dichtbegroeide Suriname. Rond Paramaribo zijn er de houten tentboten die ook gebruikt worden als lokale veerboten. Ze zijn overdekt en op deze boten kun je ook met de fiets oversteken maar bv. het Plantage-gebied. In het binnenland reist men met korjalen: deze boten zijn open en de bodem bestaat uit een gespleten boomstam. Deze lange smalle korjalen zijn uitermate geschikt voor de stroomversnellingen.

Transfers per minivan Suriname Buses in Paramaribo Rondreis Op Maat Specialist

Transfers per minivan

De meeste landen hebben een uitgebreid netwerk van routes voor shuttle busjes die de belangrijkste highlights met elkaar verbinden. Maar ook voor reizen binnen een stad, lange afstandsritten door het land of naar een locatie van een activiteit. Deze busjes worden ook wel minivans genoemd en het is hele een betaalbare manier om te reizen. Laat je lekker rijden door het prachtige land!

Domburg Fietsen op Boot Rondreis Op Maat Specialist

Fietsen in Suriname

Fietsen is een fijne manier om je te verplaatsen en Suriname op je in te laten werken. Dit kan bv. in en vanuit Paramaribo naar het plantagegebied bij Commewijne. De fietsen kunnen voor de oversteek van de rivier moeiteloos mee op de boot. Hou er wel rekening mee dat er nauwelijks fietspaden bestaan. De meeste automobilisten zijn die Nederlanders op de fiets wel gewend, maar het is een hele andere ervaring dan fietsen in Nederland.

Boven Suriname Rivier Rondreis Op Maat Specialist

Suriname met verschillende vervoerstypes

Suriname bestaat 94% uit oerwoud en daarom is de logistiek en infrastructuur soms beperkter dan in andere reisbestemmingen.
Lang niet alle delen van het land zijn gemakkelijk bereikbaar, daarom zal altijd een combinatie van verschillende vervoersvormen nodig zijn om de bijzondere locaties met elkaar te combineren.