X

Reisduur & Reistempo Suriname

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Suriname

Reisduur & Reistempo Suriname

Vanaf 2 weken:

Suriname Authentiek & Comfortabel >

Suriname Authentiek & Avontuurlijk >

Suriname Self-drive Avontuur >

Vanaf 3 weken:

 

Hoe te komen tot een goede route voor uw reis?

Wij helpen u graag bij het opstellen van een goede route als uitgangspunt voor uw rondreisopmaat. Natuurlijk zijn uw wensen daarbij het uitgangspunt. Bedenk daarbij dat veel activiteiten en bezienswaardigheden vanuit Paramaribo worden aangereisd, dus dat u daar regelmatig zult terugkomen. U kunt daar eventueel uw bagage “ompakken” en de rest in uw hotel achterlaten tot u terugkeert. Dat wordt door veel reizigers zo gedaan dus daar zijn diverse accommodaties ook helemaal op ingesteld.

Reisduur

Onze inspiratieroutes hebben in de basis ca. twee weken als uitgangspunt, met een aantal verschillende verlengingsmogelijkheden in het binnenland tot 3 weken. Als u meer tijd heeft kunt u natuurlijk rustiger aan reizen of een tropische afsluiting van uw reis overwegen, bv. op Aruba, Curacao of Trinidad en/of Tobago.

Reistempo

Niet iedereen houdt van hetzelfde reistempo. Daarom is het juist zo fijn om alles op maat te kunnen samenstellen.

Het is zonde om zoveel te willen doen dat u geen tijd heeft om ergens te “zijn”, activiteiten te doen en te genieten. Hoewel sommige mensen ook het reizen zelf een mooie ervaring vinden, is het toch jammer als je hele dagen onderweg bent, om de volgende dag weer door te gaan. Het leuke van een reis op maat is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoeveel je gaat doen, maar anderzijds is het ook een “valkuil”. Met onze expertise helpen we u graag met het samenstellen van een uitgebalanceerde route, waarbij we op dag-tot-dag-basis met elkaar kunnen fine-tunen en bijschaven.

Reist u met een gezin met kinderen? Dan kan het prettig zijn om af en toe wat langer op 1 plek te verblijven en tussen de verschillende reisonderdelen 2 nachten in Paramaribo te plannen; na een dagje rust en gezelligheid is het dan weer fijn om verder te reizen naar het volgende avontuur.

Heeft u meer tijd en houdt u van ‘slow travel’? Dat is natuurlijk heerlijk, en zo kunt u dan eigenlijk alle inspiratieroutes als uitgangspunt nemen, die we dan in overleg kunnen uitbreiden met een mogelijke verlenging en verdieping op verschillende locaties.