X

Vervoer Sri Lanka

Treinreis Sri Lanka Rondreis Op Maat Specialist

Treinreis

Maak een treinreis via een prachtige route met uitzichten over bergen, valleien, watervallen en theeplantages en met veel glimlachende mensen. Dit is een hele bijzondere manier om in Sri Lanka te reizen. De route van Kandy naar Nuwara Eliya of naar Ella is een must do tijdens een rondreis door Sri Lanka.  Ontspan en geniet van de vele adembenemende vergezichten!

Midsize autohuur Costa Rica Rondreis Op Maat Specialist

Auto met chauffeur

Reis per auto met een privé chauffeur. Dit is een hele leuke manier om het land te ontdekken! De chauffeur kent leuke bezienswaardigheden en zal u onderweg ook veel vertellen over van alles wat er te zien is. Zo heeft u naast een chauffeur ook een gids. Wilt u graag ergens stop maken? Dan kunt u dat gewoon aangeven. Laat u lekker rijden en geniet van al het moois!

Type vervoer Tuk Tuk Sri Lanka Rondreis Op Maat Specialist

Met de tuk tuk

De kleurrijk versierde tuk tuk is een populair voertuig in Aziatische landen en hij stamt af van de riksja. Met de tuk tuk kunt u door de verschillende plaatsen reizen. Voor maar een paar euro brengt de tuk tuk naar de plaats waar u naar toe wilt. Het is een prettige manier om alles buiten loopafstand van uw accommodatie te bereiken bijvoorbeeld naar leuke restaurants of een barretje.

Intercontinentale vliegtickets Rondreis Op Maat Specialist

Intercontinentale vliegtickets & aansluiting

Onze reizigers boeken hun vliegtickets meestal zelf, want met zelf zoeken & vergelijken kunt u soms heel veel geld besparen, vooral als uw reisgezelschap wat groter is. Wij kunnen de huur van uw auto hier naadloos op aansluiten qua data en tijden en dat geldt ook bij binnenlandse vluchten. Wij zorgen ervoor dat uw huurauto steeds op tijd voor u klaar staat.