X

Type accommodaties Spanje

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Finca’s in Spanje

Een finca is een traditionele verblijfplaats in Spanje. Het zijn vaak traditionele landhuizen middenin de natuur, weg van de grote massa. Ze verschillen in grootte en comfort en zijn vaak voorzien van een zwembad. Het is de ideale manier van overnachten voor reizigers die op zoek zijn naar rust, natuur en mooie onontdekte plekjes.

Fincas in Spanje Rondreis Op Maat Specialist
Charme hotels Europa Rondreis Op Maat Specialist

Charme hotels

De door ons geselecteerde charme hotels geven een bijzonder tintje aan uw reis. De kleinschalige boutique hotels zorgen voor een speciale sfeer. De uitstekende service en goede ligging zorgen ervoor dat u zich volledig thuis zult voelen. 

Goede 3/4 sterren hotels

Tijdens onze rondreizen bieden wij vaak leuke kleinschalige 3/4 sterren hotels op fijne locaties. Afhankelijk van de route is de ligging landelijk of juist in de stad. Hierbij letten we op een goede prijs/kwaliteit-verhouding en een prettige service. 

Goede 3/4 sterren hotels Europa Rondreis Op Maat Specialist
Paradores accommodaties in Spanje Rondreis Op Maat Specialist

Paradores in Spanje

Paradores zijn unieke hotels in voormalige kloosters, kastelen en landhuizen. Het zijn vaak prachtig gerestaureerde historische gebouwen met een schitterende ligging. Zo zijn er mogelijkheden in zowel bergachtige gebieden als langs de mooie kust. Uw 3 tot 5 sterren verblijf wordt gecombineerd met een gastronomische keuken en persoonlijke service, waardoor u zult genieten van een heerlijke luxe.

Authentieke tussenstop in Frankrijk

In plaats van een 'overnachting langs de snelweg & een snelle eenvoudige hap' onderweg naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk of Spanje is het leuker om voor een sfeervol verblijf te kiezen, zoals in een chateau. Zo wordt het onderweg meteen al vakantie. Wij kennen authentieke tussenstop-locaties langs populaire reisroutes waar u heerlijk kunt uitrusten en lekker kunt eten, dus wij zullen bv. een wijnboerderij of Chateau graag op maat aan uw reis toevoegen.

Tussenstop Frankrijk Europa Rondreis Op Maat Specialist