X

Rondreisopmaat-reizigers & kinderen in Namibië

Er is de afgelopen jaren een bijzondere verbinding ontstaan tussen een school in Outjo in Namibië, onze collega Lisenka, stichting SOMO én onze Namibië-reizigers.

Tijdens een Namibië-reis leerde Lisenka Fina Jobs kennen. Zij was directrice van de Maarssen Primary school in Outjo die is opgericht dankzij de steun van de Stichting SOMO in Maarssen. Lisenka bracht haar in contact met Annelien van der Werff, die via Rondreisopmaat met haar gezin door Namibië reisde. Zij bezocht de school in Outjo en werd daarna actief voor de stichting. Met haar inzet is er door stichting SOMO gebruikte, maar nog mooie sportkleding ingezameld om te doneren aan kinderen in Outjo.

Dat leverde een indrukwekkende hoeveelheid op, waarbij het vervoeren van de vele kilo’s een uitdaging was. Met hulp van verschillende bereidwillende Rondreisopmaat-reizigers hebben we in 2022 het grootste deel van de partijen kleding op de plaats van bestemming kunnen krijgen. De eerste partij werd gebracht door Therese en Milko (zie foto).

We zijn blij dat we Annelien en de stichting SOMO samen met onze reizigers hebben kunnen helpen en hopen deze bijzondere samenwerking in 2023 voort te zetten.

En wilt u er meer over lezen of ook een bijdrage doen, bekijk dan hier de website van Stichting SOMO. Bij voorbaat hartelijk dank!

Rondreis op Maat Specialist Namibie