X

We hebben enorm genoten en alles was prima geregeld – familie Loman

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

We hebben enorm genoten en alles was prima geregeld – familie Loman

Reisverslag van familie Loman in Zuid Afrika.

We hadden gekozen voor veel safari, maar ondanks dat het veel was bleven we genieten van alle dieren die we gezien hebben (en we hebben veel gezien!) Ieder park was weer anders, ook dat je in het ene park wel zelf mocht rondrijden en in het andere niet. Beide was leuk omdat je het op een andere manier beleeft. Met een ranger krijg je veel informatie, ze deden het leuk, goede info maar ook niet te veel. En zelf rondrijden en bepalen wat je doet en alle dieren zelf moeten spotten blijft ook leuk. Voor ons was dit een goede combinatie.

Verder is het goed gelukt om een in indruk te krijgen van het leven in Afrika, we zijn onderweg vaak gestopt, even wat kopen, drinken of praatje maken enz. Deze ervaringen maakten de reis ook mooi. Een zekere aanrader is ook de Village Life Tour in Phalaborwa, erg indrukwekkend. We werden rondgeleid door een plaatselijke bewoner die ons het verschil heeft laten zien tussen stad, village en township, die veel vertelt over het leven in Zuid-Afrika en ons veel heeft laten zien. Super.

De accommodaties waren allemaal goed. De auto was goed, heeft het prima gedaan. Ondanks de slechte wegen op sommige plaatsen. We vonden wel dat de wegen naar sommige accommodaties slecht waren.

Wij zijn heel tevreden over hoe jullie de reis geregeld hebben.

Groet familie Loman