X

Van de woestijnen in Namibië naar de Victoria watervallen

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Michiel & Monique: van de woestijnen in Namibië naar de Victoria watervallen

In september 2016 hebben we een rondreis van 3 weken gemaakt van Windhoek naar Victoria Falls.

Wat een groet diversiteit! Aan landschappen, aan mensen, aan sterren aan de hemel, aan slaapplaatsen en natuurlijk aan dieren. Laten we met de laatste beginnen. We hebben letterlijk alles gezien van de little five in de Living Desert adventure in Swakopmund en de big five in Etosha en Chobe! In Etosha zelf ontdekken waar de dieren zijn is een kick. Bij de waterholes zie je op een levensgroot scherm de mooiste taferelen. Gewoon een beetje geduld en de dieren trekken aan je gezichtsveld voorbij.

In samenspraak met Marjan hebben we een heel afwisselende trip gemaakt. Sossusvlei/Sesriem, Swakupmund, Brandberg, Twijfelfontein, Kamanjap (Oppie Koppie (betekent op de top in het Afrikaans), Outjo (daar hadden we onze lekke band) op weg naar Etosha. Daar twee dagen zelf gamedrives gedaan, geweldig. Voorts naar de Caprivi Strip waar in onze ogen het echte Afrika begon (chaos in Rudu op de weg en veel mensen op straat). Om tot een laatste hoogtepunt te komen: Chobe in Botswana.

Marjan heeft prachtige slaapplaatsen voor ons uitgezocht, variërend van design tot een James Bond lokatie. Zeker Honey Moon waardige plekken om te overnachten. Met bij alle lodges erg aardige staff.

Kortom we hebben een prachtige reis gemaakt, Marjan, heel veel dank!

Michiel en Monique