X

Mevrouw de Bruin en haar bezoek aan kennissen in Kaapstad

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Mevrouw de Bruin en haar bezoek aan kennissen in Kaapstad

Na een prima vlucht met de KLM naar Kaapstad Airport werd ik zoals afgesproken opgewacht door m’n gids die me naar m’n hotel bracht: Hotel Lady Hamilton.
De volgende dag kon ik rustig m’n omgeving verkennen, te beginnen met een blik uit m’n hotelraam: ik keek recht op de prachtige bergen rond Kaapstad en de binnenplaats van het hotel met een klein zwembad.

De dag erop ging ik mee met mijn geplande tour naar Kaap de Goede Hoop. Het was met een gezellige groep mensen en een leuke gids, Niels, en nadat we langs vele baaien, waaronder Hout Bay met robben, gereden waren, hadden we een lunch en gingen we een stuk fietsen wat heerlijk was.

De volgende dag had ik een halve tour door de townships met m’n gids, Johnny, die heel veel informatie gaf over de townships en de geschiedenis ervan.
De derde tour en de laatste van mijn geplande rondreis was de wijntour. Met een leuke gids, een jonge vrouw, gingen we de wijnboerderijen af, naar Stellenbosch, een prachtige plaats, en hadden we een heerlijke lunch.

Vr. groeten van Ada de Bruijn