X

Hele gave reis naar Zuid-Afrika

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Hele gave reis naar Zuid-Afrika

Wij hebben een spannende, maar hele gave reis naar Zuid-Afrika gemaakt mede dankzij Rondreisopmaat!

Wij zijn begonnen in Kaapstad, waar we kennis hebben gemaakt met de stadse cultuur van Zuid-Afrika en natuurlijk de Tafelberg. Hoogtepunten; Robbeneiland, Kaap de Goede Hoop en de Tafelberg. Onze reis werd vervolgd naar het plaatsje Hermanus, een knus en klein dorpje waar walvissen spotten zeker ons hoogtepunt was.

Vervolgens zijn we via Stellenbosch gereisd, waar we de heerlijke wijnen van Zuid-Afrika hebben geproefd. Om vervolgens vanuit Kaapstad met het vliegtuig onze reis te vervolgen naar Durban en St. Lucia. Waar in St. Lucia de hippo’s over straat lopen ’s avonds en velen te spotten zijn in het water! Vanuit daar is het zeker een aanrader om naar het Hluhluwe park te gaan waar de giraffen en olifanten langs de auto voor bij liepen, geweldig!

Daarna zijn we naar Swaziland gegaan, waar we ’s avonds heerlijk bij het kampvuur, omringd door wrattenzwijnen die heerlijk van de warmte genoten, onze ervaringen konden delen met onder anderen andere Nederlanders. Via Swaziland zijn we naar het Krugerpark gereden, waar we twee nachten verbleven. Vervolgens zijn we door gereden naar Timbavati, waar een nacht in het wild slapen toch echt wel heel gaaf is.

En wij kunnen zeggen dat we de BIG 5 hebben gezien! Om onze laatste drie nachten te spenderen in Hazyview.

Samenvattend was dit echt een super mooie reis, bedankt!