X

Fantastische reis gemaakt van Kaapstad tot Port Elisabeth

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Fantastische reis gemaakt van Kaapstad tot Port Elisabeth

Reisverslag van familie Barnhoorn in Zuid Afrika

We hebben een fantastische reis gemaakt van Kaapstad tot Port Elisabeth.
De reis was 14 dagen, heel intens maar super genieten.
Aankomst in een Boutique Hotel in Kaapstad, mooie kamer, prima ontbijt en top ligging voor de wandeling door Kaapstad de volgende dag.
2e Dag werd de auto keurig afgeleverd bij het hotel, heel fijn. Marjan had tickets voor Robbeneiland geregeld, indrukwekkend.

Daarna naar het prachtige Stellenbosch, in een heel lief hotel. De slaapkamers aan de binnentuin met terrasje en doorloop naar het mooie zwembad. Ontbijt op het terras met vers gebakken scones. Loopafstand naar Stellenbosch centrum.
Een waanzinnig picknick op het estate Boschendal, echt te leuk! Daarna prive wijnproeverij.

Via een prachtige kustroute naar Hermanus voor een boottocht op zoek naar de big 5 on sea. Helaas werden dit er 3 maar toch mooie tocht.
Volgende stop was Oudtshoorn, de lodge was een geweldig plek. Werkelijk fantastisch aan het water met 3 nijlpaarden. Vanaf je bedje bij het zwembad. Bushdrive en stokstaartjes, het was echt te leuk!

Via de kleine Karoo terug naar de kust, zoo prachtig! En nachtje slapen in Plettenberg Bay.
Op weg naar Stormsriver bij Tsitsikammapark. Het hotel was zeer aangeraden door Marjan. Wat een top locatie. Koloniale kleine huisjes om een grote binnentuin, eten op een prachtig terras. Zo liefelijk! Wandeling naar de Suspension Bridge, prachtig en canopy tour over de hoge boomtoppen, heel le

Reisverslag fam. Barnhoorn Zuid-Afrika Rondreis Op Maat Specialist

uk.

En weer verder naar ons laatste adres, super spannend naar de private game reserve. Eerst een tocht met de boot. Het was heel slecht weer maar we kregen van die prachtige groene poncho’s, hilarisch maar goed geregeld. Prachtig kamp en mooie tenten en een heerlijk restaurant.
Wat een belevenis. We hebben 4 drives gemaakt. De één nog mooier dan de andere. Echt alle dieren gezien, maar dan ook nog heel bijzonder. Een “gevecht” tussen 2 mannetjes neushoorn voor een vrouwtje, een giraffe”dans/gevecht”met die lange nekken enz. Maar tot slot ook nog een echtpaar leeuwen die net gegeten hadden en waarvan het mannetje is gaan staan en enorm is gaan brullen! Hoe kan je dit verzinnen… Alles wat je je kan wensen.
Dit park was door Marjan aangeraden, nou het was echt fantastisch!!

De hele reis was geweldig geregeld! Alles was super!

Dank Marjan voor al je inzet!
We bevelen je bij iedereen aan!

Familie Barnhoorn