X

Familie Zeldenthuis ging voor 6 weken naar Zuid-Afrika

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Zeldenthuis ging voor 6 weken naar Zuid-Afrika

Het was al jaren onze wens om Zuid Afrika te bezoeken en onze 1e kennismaking was op de Verre reizen beurs 2016 in Amsterdam. Zelf hadden we al een idee over de route en de dingen die we in ieder geval wilden zien en hebben dat daar uitgebreid met je besproken. We hadden ruim 6 weken voor de reis uitgetrokken. In je eerste voorstel konden we ons al voor bijna helemaal vinden en na enige aanpassingen hebben we de reis bij je geboekt. We zijn nu ruim een maand terug en nog steeds praten we bijna dagelijks over de ervaringen die we daar hebben opgedaan.

We zijn gestart in Johannesburg en via Tzaneen (King’s Walden was een pracht accommodatie) naar Phalaborwa, alwaar we onze eerste safari meemaakten. Vervolgens naar Motswari private game resort in Timbavati, waar we 2 nachten verbleven in Timbavati. Hier hebben we meteen al de “big five” gespot en het verblijf daar was super! Vervolgens via Swaziland en Kosy Bay zijn we via Durban naar de Drakensbergen gereden. Jij had ons de Drakensbergen al aanbevolen en we hebben absoluut geen spijt gehad dat we je advies hebben opgevolgd, wat een prachtig gebied.

Toen via Lesotho (wat een andere cultuur) zijn we weer naar de kust gereden. Het verblijf in Buffelsdrift zien we ook als een van de hoogtepunten, de stokstaartjes safari was zeer bijzonder en de tocht over de Swartbergpas onvergetelijk. Op jouw aanraden hebben we na 5 dagen Kaapstad tenslotte onze laatste 2 dagen in L’Avenir Wine Estate doorgebracht om weer volledig uitgerust aan de terugreis te kunnen beginnen. Ook dit advies was weer goud waard.

Deze vakantie heeft onze verwachtingen ver overtroffen, niet alleen omdat we gezegend waren met prachtig weer, niet alleen omdat we de big five hebben gezien plus de Zuidkapers en de witte haai bij Gansbaai. De gastvrijheid van de bevolking heeft ons bijzonder getroffen, maar het fundament voor dit succes lag met name ook in het feit dat alles tot in de puntjes verzorgd was, route, locaties en accommodaties, het klopte helemaal.

Het Zuid Afrika virus heeft ons zeker gegrepen, en als we weer terug gaan kan je op ons rekenen.

Willy en Wilfred, Oktober 2016