X

Familie Wulms op rondreis met 6 gratis overnachtingen

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Wulms op rondreis met 6 gratis overnachtingen

Beste Marjan,

Rita en ik zijn gezond en wel weer thuis aangekomen. De terugreis verliep zonder problemen en/of vertragingen. Emirates had ons weer in de watten gelegd.
Alleen het weer in Holland was/is even wennen.
Het inleveren van de tweede huurauto in Kaapstad verliep vlot en dit keer gelukkig zonder problemen.
We zijn nu in afwachting van de afhandeling van de problematiek rondom de eerste huurauto waarover we al contact hadden. Als Budget woord houdt, dan wordt de 440 ZAR teruggeboekt naar m’n creditcard-account. Ik heb er vertrouwen in dat “alles reg kom”.
Jij had ’t overigens bij het rechte eind. Die 190 ZAR waren de “oude kosten” voor een tweede bestuurder. Aldoende werd er dus 2x kosten in rekening gebracht voor een tweede bestuurder, die er feitelijk NIET was. We hebben er gelukkig niet echt veel last van gehad. Wat tijdverlies, maar daar viel/valt mee te leven.

We hebben volop genoten van het landschap, mensen, flora en fauna van Zuid-Afrika. De accommodaties waren zonder meer prima en vele ervan lagen op schitterende locaties en waren erg luxe. Niets dan lof!!
Rita is trouwens op dit moment bezig om de honderden foto’s te bekijken en op te schonen, die zij daar geschoten heeft. Uiteindelijk moet er een handzame hoeveelheid overblijven.

Nogmaals bedankt voor je (snelle) reacties en acties tijdens de reis.

Ik houd je wel op de hoogte van het verdere verloop tav. Budget. En mochten we alsnog je hulp nodig hebben, dan “weten wij je wel te vinden”.
Positief bedoeld, hoor!!

Met vriendelijke groet,

Theo Wulms
Rita den Breejen