X

Gedeeltelijk met twee families op rondreis – Familie Wesselingh

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Wesseling: Gedeeltelijk met twee families op rondreis

Dag Marjan,

Wij zijn weer thuis van onze reis door Zuid-Afrika.

Onze reis was prachtig. We hebben genoten op alle plekken waar we geweest zijn. Je hebt mooie locaties voor ons geboekt. Op sommige plekken hadden we echt langer willen blijven. Zo mooi en bijzonder waren die plekken. Maar zo’n eerste keer bezoek aan Zuid-Afrika wilden wij veel zien, veel verschillende plekken bekijken en daardoor was het aandeel autorijden achteraf voor ons soms wat veel en de tijd op een plek soms te kort. Maar dat is logischerwijs de consequentie van het veel willen zien. Ik verwacht dat we zeker nog weer naar Zuid-Afrika zullen gaan. Dan kunnen we daar ook zelf een betere inschatting van maken.

Het reisboek dat ons door de lokale vertegenwoordiger werd overhandigd in Johannesburg was perfect. Alles goed beschreven. We hebben prima zonder navigatie gereisd. Met navigatie hadden we misschien wat makkelijker nog wat andere routes gezocht. Alle boekingen prima geregeld. Fijne toelichting per gebied waar we doorheen zijn gereisd.

Het eerste deel van de reis met de familie de Jong samen was op en top. Mooie locaties, gastvrij onthaal. Sefapane huis en Ngama lodge allebei geweldig. Ngama lodge heel bijzonder. Dave is een geweldige gastheer.

Ons verblijf in de Drakensbergen was prachtig. Complimenten voor het bedrijf dat de Canopy tour organiseert. De veiligheid en zekerheid waarmee dat is geregeld is heel goed. Locatie fijn. Een mooi huisje voor onszelf. Fijne mensen die Ardmore Farm runnen. En prachtige wandelingen gemaakt.
De overnachting in Durban. Heerlijk. Te kort. En gastvrijheid van de Belgische mevrouw formidabel.

Tsitsikamma een onverwachte topper. Wij kwamen er ter plekke achter dat het huisje self-catering was. Stond wel op voucher, hadden wij niet goed gelezen. Gelukkig was er een klein winkeltje en een goed restaurant. Wat een mooie plek om te zijn. We hebben alle wandelingen gelopen. En vaak naar het wonder van de zee gekeken. Vanwege het droge seizoen was het erg rustig op deze plek. Dat vonden wij heel fijn. We kunnen ons voorstellen dat als de camping vol staat met campers de beleving anders is. Het leek nu of wij de enige gasten waren.

Skeiding Guestfarm was prima. Eten uitstekend. Voor ons meer een doorreisplek dan wat anders. Erg gastvrij ook.

In Hermanus had je Auberge Burgundy voor ons geboekt. Daar hadden we nog wel een nachtje willen blijven. Kwalitatief heel goed. Bijzonder gastvrij en behulpzaam.

Kaapstad. De Waterkant. Heerlijk appartement. Schoon, netjes, smaakvol. En de mensen gastvrij en behulpzaam. Ons appartement lag naast de receptie, dat was fijn mede in verband met de Wi-Fi beschikbaarheid.

Met jullie lokale vertegenwoordiger contact gehad over het horloge dat bij Ngama lodge was blijven liggen. Allemaal prima opgelost. Dat is fijn. (horloge kreeg Daan toen hij zestien werd, dus fijn dat het weer terug is).

Wat betreft de auto; die was oké, deed alles wat het moest doen. Vanwege het aantal kilometers dat we hebben gereden, zouden we een volgend keer een iets ruimere, meer comfortabele auto kiezen. Je hebt ons de alternatieven voorgelegd en daaruit maakten wij deze keuze.

Wat betreft totale verzorging door jou, Rondreisopmaat.nl, zijn wij heel tevreden. Wij hebben in het begin nogal wat veranderingen doorgegeven. Aantal mensen, reisrichting etc. Je bent daar heel klantvriendelijk en flexibel mee omgegaan. Dat is voor ons erg plezierig. Totale verzorging en communicatie…daar ben je goed in.

Super bedankt voor al je werk.

Wij hebben een fantastische reis gehad, zoveel meegemaakt dat we er soms echt even voor moeten gaan zitten om het terug te halen.

Dank je wel.

Hartelijke groet,

Trees, Rob, Daan en Julia