X

Familie Vleugel ging met kind en kleinkinderen op rondreis

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Vleugel ging met kind en kleinkinderen op rondreis

Hallo Marjan,

Nu, 2 weken terug van onze reis door een gedeelte van Zuid Afrika kijken we nog steeds terug op een heerlijke vakantie met onze zoon, schoondochter en 3 kleinkinderen. Het rondreizen in een busje voor 10 personen was al een ervaring op zich omdat we steeds aangezien werden als taxi.

De eerste dagen in Kaapstad hebben we geslapen in The Sweet berry’s holliday homes. Een fantastische plek, Afrikaans ingericht en in de ochtend verwend worden met een, aan huis gemaakt ontbijt. Doorgereisd naar Hermanus voor Sharp Cave Diving wat wat minder succesvol was. Maar toch een hele ervaring. En voor ons vertrek naar Durban, geslapen in een B&B in Stellenbosch. Bij aankomst in Durban zijn we verder gereden naar de Oribi Gorge waar Marjan 2 zelfverzorgende chalets had geregeld. Lake eland game reserve. Leuke plek met barbeque voorzieningen en ‘s avonds een heerlijk haardvuurtje in je eigen chalet. Veel dieren gezien, zelfs zebra’s die even langs je chalet kwamen lopen. De gorge was prachtig en de kinderen hebben ook nog aan een Zippline de gorge overgestoken. Verder Bungee Jumping voor de nodige adrenaline.

Daarna naar St. Lucia, echt de nijlpaarden in de straat tegengekomen, Hluhluwe. Ochtend game drive en boottocht op zoek naar krokodillen die niet te voorschijn kwamen i.v.m. het koude weer. Om ook nog even van de zee en het strand te genieten zijn we doorgereisd naar Sodwana Bay.
Verder door Swaziland naar het Krugerpark, wederom veel dieren gezien vanuit onze eigen auto. Maar voor ons was onze laatste Game Reserve de top van deze reis. Ngama Tented Safari Lodge. Heerlijke luxe, fantastische eigenaar en een top verzorging. 2 x per dag door de eigenaar naar een bevriend Game Reserve gebracht en opgehaald. Interessante rangers ontmoet die ons heel veel dieren hebben laten zien maar ook veel over de dieren hebben geleerd.
Via Hazyview, de panoramaroute, door naar Sasolburg om onze woning te bezoeken waar wij 50 jaar geleden gewoond hebben, terug naar huis.

Bedankt Marjan voor de goede organisatie en ondersteuning.