X

Familie Steller vierde hun 40-jarig huwelijks jubileum

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Steller vierde hun 40-jarig huwelijks jubileum

Drie weken met onze kinderen door Zuid Afrika trekken ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijks jubileum. Op advies van Marieke van Wilgenburg namen we hiervoor contact op met Marjan van der Herberg van Rondreisopmaat.

Na een eerste telefonisch contact en toelichting van onze wensen hebben Marjan en Ping een mooi voorstel uitgewerkt. Hierbij hebben ze heel zorgvuldig invulling gegeven aan onze wensen, en diverse suggesties gedaan voor alternatieven, activiteiten en locaties om te bezoeken en beleven. Daarna hebben we enkele uren met ze om tafel gezeten om alternatieven voor het schema door te spreken, en  nadere details af te spreken. Steeds werden daarbij diverse huisvestingsalternatieven voorgesteld. Het was duidelijk, dat alleen locaties die zij zelf kenden en waar ze ervaring mee hadden, zijn voorgesteld. Al met al is het werkelijk een programma op maat geworden.

Net terug van deze prachtige reis kijken we er met heel veel plezier op terug. Op geen enkel punt zijn we teleurgesteld in de accommodatie of andere zaken. Het ritme van enkele dagen Kaapstad, en dan steeds een stukje Garden Route met twee nachten per tussenstop is ons perfect bevallen. Ook de correspondent-agent in Zuid Afrika heeft goed werk geleverd: afhalen van de luchthaven, uitgebreide schriftelijke documentatie, auto regelen etc.

De opbouw van het programma is ons uitstekend bevallen, de game reserves die Marjan ons heeft voorgesteld boden ieder voor zich weer nieuwe ervaringen, wild en natuur. Steeds vanuit een zeer verzorgde accommodatie. Gelukkig hebben we dit allemaal al in maart geregeld voor onze vakantie in december, toen was er nog keuze in accommodatie.

Wij bevelen Rondreisopmaat van harte aan!

Met vriendelijke groet,

Frank en Caroline.