X

Familie Scheen: bijzondere route door Botswana

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Scheen: bijzondere route door Botswana

Good morning Africa.

In de periode van 9 –27 oktober 2018 hebben wij een rondreis door Botswana, Namibie en Zimbabwe gemaakt. Rondreisopmaat had een mooie route voor ons uitgestippeld en alles geregeld.

In deze periode hebben wij opnieuw kennis gemaakt met de mooie natuur in Botswana. In een aantal etappes hebben wij rond de Okavangadelta gereden. Elke dag maakten wij een boottocht op de rivier. Wij hebben veel nijlpaarden, krokodillen, olifanten, zebra’s e.d. gezien. Soms wat is wel wat teveel. De temperatuur was al bijna zomers en wij hebben veel vocht gedronken.

Wat wij in 2015 te weinig hebben gezien, hebben wij nu in grote getale gezien. Elke dag was de rivier weer anders. De mensen in Botswana hebben ons prima geholpen om deze vakantie tot een succes te maken. Men is behulpzaam en wilde ons overal mee naar toe nemen. De dagen vlogen voorbij en elke avond was er een goede maaltijd en veel vocht.

De voorbereiding was in goede handen van Marjan en Lisenka. Je zou het toch allemaal zelf moeten regelen. Afrika is de moeite waard om te bezoeken. Het leek wel een grote dierentuin.

Op 28 oktober 2018 stapten wij weer in het vliegtuig naar huis: Good bye Africa! Misschien komen wel nog wel een terug.

Christiaan en Christine Scheen
Den Haag, 5 november 2018