X

Familie Koster door Zuid-Afrika, bush en een bungeejump!

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Koster door Zuid-Afrika, bush en een bungeejump!

Hallo Marjan,

Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Het was een heel bijzondere reis om nooit te vergeten. Wat hebben we genoten van de prachtige landschappen, de natuur, de wilde dieren, de lieve mensen en de prachtige accommodaties die je voor ons hebt uitgezocht. Van onze eerste dagen in Kaapstad in ons leuke huisje bij het Sweet Ocean View guesthouse (heerlijk ontbijt!) tot en met de laatste dag bij Joyce en Richard in Granny Dot’s (leuke pub!) was het geweldig. Voor ons allemaal waren de dagen in Umlani Bush Camp toch wel het hoogtepunt van onze reis. Wat een bijzondere sfeer daar zo midden in de bush en wat een lieve mensen. En niet te vergeten fantastische game drives waarin de dieren van de Big Five ruim aan bod kwamen. Die hadden we overigens zelf ook al gespot in drie uur tijd onderweg van Berg en Dal naar Olifants rest camp!

Vooraf en tijdens de reis heb ik goed contact gehad met jouw collega in Zuid-Afrika. De avond in het Gold restaurant die ons als compensatie werd aangeboden was heel leuk. We hebben lekker gegeten en genoten van het entertainment en de djembe lessen.
De Nissan X-trail is zeker een prettige auto maar de Honda CRV ging ook prima. Voor je informatie: de bagageruimte van de Nissan is iets groter maar de Honda rijdt iets prettiger en heeft ruimere zitruimte achterin.

Het was inderdaad jammer dat de walviscruise niet doorging maar ik had in die storm ook niet graag op een boot gezeten! Gelukkig hebben onze kinderen de ochtend na de storm nog wel twee walvissen gezien in de baai vanaf het uitzichtpunt en we hadden bij Boulders Beach eerder ook een een klein stukje van een walvis gezien.

We zijn heel blij dat we de reis op deze manier -met huurauto en authentieke accommodaties- hebben gedaan en via jou hebben geregeld. Ons contact op de jaarbeurs, via de mail vooraf en zelfs nog tijdens de reis hebben we als zeer prettig ervaren. Vanaf de aankomst op het vliegveld in Kaapstad was alles prima geregeld. Het was ook prettig om in ZA contact te kunnen hebben met een medewerker. Ook voor haar complimenten dus.

We hebben ons tijdens de reis geen moment onveilig gevoeld. Zoals Johnny ons al waarschuwde bij aankomst: “Dit is Afrika, geen Amerika. Doe geen rare dingen”. Dat hebben we dus ook niet gedaan. Het enige wat ons is gebeurd is dat een aap drie bananen van ons heeft gestolen!
Je hoort het: als je nog ervaringsdeskundigen zoekt voor op de vakantiebeurs, we zijn in te huren!

O ja, op onze laatste dag hebben onze kinderen nog gebungeejumpt vanaf de Orlando Towers in Soweto. Doodeng (vond ik dan)! Ook weer een prachtige ervaring voor hen die kan worden afgestreept van de bucketlist.

Groetjes,
Yvonne Koster