X

Familie Dijt: “Genieten van de veelzijdigheid”

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Familie Dijt: “Genieten van de veelzijdigheid”

Inmiddels zijn we al weer bijna 2 weken terug van onze fantastische reis naar Zuid Afrika.
We hebben er ontzettend van genoten. De door jou samengestelde reis heeft aan al onze verwachtingen voldaan.
Zelf waren we blij met de TomTom die we uit Nederland hadden meegenomen. Niet alle routebeschrijvingen waren even duidelijk.

De overnachtingen waren prima. Wij hebben genoten van het mooie uitzicht bij Granny Dot’s. Het Krugerpark en vooral Umlani Bush camp vonden we geweldig. Idle & Wild was ook fijn. Afrikhaya Guest house in st. Lucia was fantastisch. Net als de fietstocht met de gids. Zaranka lodge was prima.
De overnachtingen in Bradach Manor waren heerlijk. We kregen toch een kamer met uitzicht en ook in Kaapstad hadden we een mooie kamer (zelfde eigenaren begrepen we).
Bij Skeiding Guest farm hadden we een prima overnachting met een fantastisch diner en ontbijt. In Stellenbosch hadden de eigenaren bij aankomst geen tijd. Zij lieten ons achter met de mededeling dat er wat eten op tafel stond en dat we wijn uit de koelkast konden pakken. De volgende dag was er een prima ontbijt en we hebben het verder als goed ervaren.

Al met al een reis om niet te vergeten. We gaan zeker terug naar Zuid Afrika want we hebben enorm genoten van de mensen, het eten, en vooral de overweldigende natuur.

Nogmaals bedankt en misschien tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Huub Dijt en Ada Warmerdam