X

Erica & Hans Korthorst genieten van de Zuid-Afrikaanse natuur

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Erica & Hans Korthorst genieten van de Zuid-Afrikaanse natuur

Hallo Marjan,

We zijn weer thuis en nog steeds niet helemaal geland. Wat hebben we een prachtige reis gemaakt, nooit bedacht dat Zuid-Afrika zo mooi zou zijn. Elke dag een ander landschap en overal bergen of heuvels, dichtbij of veraf.Vooral de eerste helft was het meest bijzonder, de drie dagen Nat. Park,(Olifantspark was een topper) en daarna Umlani Bushcamp helemaal te gek. Heel aardige mensen, geweldig verzorgd met aandacht, prachtige drives gemaakt (daar uitgebreid de “katten”kunnen zien).

De plek in Haziview was prachtig, de Wedlands bij St. Lucia ( en ook even terug in de bewoonde wereld ) een prachtig gebied en Reilly’s Hilltop Lodge was ook super, heel romantisch eigenlijk en heerlijk gegeten bij het vuur, met uitzicht over de vallei.
De accomodatie in Outshoorn was ook te gek en de rit over de Sanipas was prachtig, de struisvogelboerderij in Heidelbergook een topervaring en zo kan ik nog wel verder.

Walvissen hebben we uitgebreid kunnen bewonderen in Hermanus.
De andere accomadaties hadden allemaal iets eigens waardoor ze heel prima waren.
Alleen wat ons betreft viel het hotel in St. Lucia, waar we 3 nachten hebben verbleven, wat tegen net als Bayale Game Lodge. Dit lag eigenlijk te ver van de route naar het Hluhluwe park en wij vonden het een plek zonder enige sfeer, het ligt er mooi maar dat is het dan ook.
We begrijpen ook dat het soms zo uitpakt omdat je op zoveel verschillende adressen slaapt en niet alles kan top zijn en is een persoonlijke interpretatie.

Marjan, ontzettend bedankt voor jou inspanning om ons een fantastische vakantie te bezorgen, we hebben genoten van alles.

Met vriendelijke groet,

Hans en Erica Korthorst

ps. Twee dagen Dubai was ook een geweldige uitsmijter.