X

Bekijk het online fotoboek van Corry en Tine in Suriname

Bekijk het online fotoboek van Corry en Tine in Suriname

De drie daagse fietstocht was goed te doen, afwisselend en mooie omgeving. Mariënbosch was een prachtige plek om te verblijven.

Ons hoogtepunt was wel Knini Paati, we troffen al een gezellige groep vakantiegangers in de busrit er naar toe, een leuke boottocht en een warm welkom op het resort. Alles was daar goed geregeld met leuke activiteiten, afgewisseld met “afkoelen” in het zwembad.

Op de terugweg afgezet bij Little Paradise. Dit vonden wij een mindere plek. Niet zoveel te beleven en het voegde niet zoveel toe aan de reis. Wel de zeer oude fietsen nog gebruikt om de omgeving te verkennen, maar het had het daar wat ons betreft niet helemaal. Ik denk achteraf dat het leuker geweest zou zijn als we in Groningen een paar dagen gebleven waren. Dit zag er leuker uit tijdens onze stop naar Bigi Pan en had dan de reis naar Nickerie iets minder lang gemaakt, want dit vonden we nog een flinke rit, maar absoluut de moeite waard. Wat een prachtig gebied en ook de lodge was prima voor elkaar. Super eenvoudig, maar vriendelijke jongens op de boot en op de lodge en vanwege de plek een geweldige verblijf, we hebben erg genoten van het vogel spotten, de zonsondergang en opkomt.

Ook vonden we het fijn nog een extra dag in Paramaribo te zijn. Leuke, overzichtelijke stad met overal vriendelijke mensen en lekker eten. Ook fijn dat we gebruik mochten maken van het zwembad van de luxe Torarica. Al was het Eco Torarica ook een perfecte verblijfplaats met een heerlijk ontbijtbuffet.

Wat ons betreft een compliment voor Rondreis op maat. De transfers met hele vriendelijke chauffeurs, de gidsen (Wim en van de stadswandeling) en de verblijven waren prima geregeld!

Bekijk het online fotoboek van deze reis!