X

Combineer landen met Namibië

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Meerdere landen bezoeken tijdens uw reis?

game drive Bwabwata - Namibie Rondreis Op Maat Specialist

Het kan heel aantrekkelijk zijn om meerdere landen te combineren tijdens een reis. Wanneer u voor langere tijd op reis wilt gaan kunt u verschillende bestemmingen aandoen, elke bestemming heeft zo haar eigen hoogtepunten. Combineer daarom andere landen met Namibië!

Zo is het droge Namibië goed te combineren met het natte Botswana en de Victoria Falls in Zimbabwe. Zuid-Afrika biedt mooie combinatiemogelijkheden met zowel Botswana als Namibië of, heel verrassend, met Mozambique of Mauritius.

Maar ook een ontspannen strandverlenging na uw rondreis op een tropische bestemming behoort tot de mogelijkheden.

We adviseren u graag bij het uitwerken van uw persoonlijke reisideeën.

Reistijd en reisduur

Reistijd en reisduur zijn een belangrijke factuur bij het maken van uw keuze. Reizigers verkijken zich wel eens op de afstanden en het is daarom belangrijk dit van te voren goed in te schatten. Wanneer u langer de tijd hebt om te reizen kunt u kiezen voor een mooie combinatie, of juist één bestemming beter leren kennen door voor een rustiger tempo te kiezen. Wanneer u langer op reis bent en diverse plekken bezoekt, doet u veel verschillende indrukken en ervaringen op. Wij adviseren om niet te veel in één reis te willen, genieten is ten slotte ook onderdeel van uw vakantie!


Combineer luchthavens en binnenlandse vluchten

Het is bij ons mogelijk om verschillende luchthavens met elkaar te combineren. Binnenlandse of regionale vluchten kunnen het probleem van grote afstanden onderweg oplossen. We denken graag met u mee wanneer u een combinatie van vluchten overweegt.


Autohuur over de grens

Het is veelal toegestaan om met uw huurauto de grens te passeren. Wel dient dit altijd van te voren te worden aangegeven. Bij het ophalen van de auto ontvangt u dan de papieren die noodzakelijk zijn om de grens te passeren, de zogenaamde Cross border fees. Hier zijn, afhankelijk van de bestemming, kosten aan verbonden.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de auto in het ene land op te halen en deze achter te laten in een ander land. Hierbij zijn achterlatingskosten van toepassing.


De kosten

Wanneer u kiest voor een combinatiereis, houd u er dan rekening mee, dat er verschillende valuta van toepassing kunnen zijn. De te bezoeken landen hebben mogelijk andere prijsniveau’s. Dit kan tevens van invloed zijn op uw reissom.