X

Combineer landen met Kenia

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Combineer landen met Kenia

Combineer landen Tanzania Rondreis Op Maat Specialist

Het kan heel aantrekkelijk zijn om meerdere landen te combineren tijdens een reis. Wanneer u voor langere tijd op reis wilt gaan kunt u verschillende bestemmingen aandoen, elke bestemming heeft zo haar eigen hoogtepunten. Combineer daarom andere landen met Kenia!

Zo kunt u een mooie combinatiereis maken met de hoogtepunten van Tanzania. Daarnaast kunt u kiezen voor een combinatie met Uganda om daar de berggorilla’s en chimpansees via een trekking te spotten.

Maar ook een ontspannen strandverlenging na uw rondreis op een tropische bestemming behoort tot de mogelijkheden.

We adviseren u graag bij het uitwerken van uw persoonlijke reisideeën.

Reistijd en reisduur

Reistijd en reisduur zijn een belangrijke factuur bij het maken van uw keuze. Reizigers verkijken zich wel eens op de afstanden en het is daarom belangrijk dit van te voren goed in te schatten. Wanneer u langer de tijd hebt om te reizen kunt u kiezen voor een mooie combinatie, of juist één bestemming beter leren kennen door voor een rustiger tempo te kiezen. Wanneer u langer op reis bent en diverse plekken bezoekt, doet u veel verschillende indrukken en ervaringen op. Wij adviseren om niet te veel in één reis te willen, genieten is ten slotte ook onderdeel van uw vakantie!


Combineer luchthavens en binnenlandse vluchten

Het is bij ons mogelijk om verschillende luchthavens met elkaar te combineren. Binnenlandse of regionale vluchten kunnen het probleem van grote afstanden onderweg oplossen. We denken graag met u mee wanneer u een combinatie van vluchten overweegt.


De kosten

Wanneer u kiest voor een combinatiereis, houd u er dan rekening mee, dat er verschillende valuta van toepassing kunnen zijn. De te bezoeken landen hebben mogelijk andere prijsniveau’s. Dit kan tevens van invloed zijn op uw reissom.


We hebben alvast een paar mooie combinatieroutes samengesteld:

Combinaties met Tanzania:

Highlights Kenia Tanzania Kleine Ronde Rondreis Op Maat Specialist   Highlights van Kenia & Tanzania (vanaf 2 weken)>

Highlights Kenia Tanzania Grote Ronde Rondreis Op Maat Specialist   Highlights van Kenia en Tanzania (vanaf 2,5 week)>

 

Naast ‘complete rondreisroutes’ in Uganda bieden we ook op-maat-verlengingsmogelijkheden naar de Berggorilla’s en/of Chimpansees in buurland Uganda.

Bekijk hier de mogelijkheden in Uganda en vraag naar de op-maat-combinatiemogelijkheden:

Highlights van Uganda (korte route)

Rondreis op Maat Specialist Uganda grote ronde

Highlights van Uganda (lange route)