X

Voorbeeldreizen naar Italië

Bekijk een aantal voorbeeld-mogelijkheden met prijs-indicaties naar Italië

Italië Toscane Europa Rondreis Op Maat Specialist

Bekijk hieronder verschillende voorbeeldreizen en inspiratieroutes voor autorondreizen en fly-drives in Italië. Deze kunnen u op ideëen brengen of een startpunt zijn voor uw reis om deze verder naar uw wens te maken. Op uw verzoek kunnen wij streken, steden en plaatsen en soms ook landen met elkaar combineren, in een reistempo dat bij u past. Ook is het soms logisch om dichtbij gelegen ‘bonus-highlights’ toe te voegen. Of bij uw autorondreis onderweg sfeervolle tussenstop-locaties toevoegen om de heen- en terugreis wat meer relaxed en ‘meteen vakantie’ te laten zijn. Bij meer beschikbare tijd helpen we u natuurlijk graag met het maken van een uitgebreidere route.

Vanaf-prijzen voor de autorondreizen : het verblijf in de accommodaties is op basis van 2 personen in een 2-persoonskamer o.b.v. logies/ontbijt.

Vanaf-prijzen voor de fly-drives : inclusief de voordeligste vlucht (onder voorbehoud van beschikbaarheid) + laagste categorie auto / meestal categorie A (bv. een Fiat 500 of gelijkwaardig) + verblijf in de accommodaties op basis van 2 personen in een 2-persoonskamer o.b.v. logies/ontbijt.

De vanaf-prijzen zijn gebaseerd op ‘reizen buiten het hoogseizoen’ (m.n. juli/augustus). Op toeristische locaties kunnen tijdens het hoogseizoen de prijzen (aanzienlijk) hoger liggen.

Uiteraard zijn ook onze Autorondreizen naar Italië als fly-drive op maat te maken door het toevoegen van een vlucht en huurauto. Of -als u langer de tijd hebt om zuidwaarts te rijden- onze fly-drive-routes met uw eigen auto te maken.

Tip: bekijk hier direct onze gehele Europa-selectie-overzicht met alle andere uitgewerkte Inspiratieroutes voor Autorondreizen en Fly-drives in Europa >

Fly-drives naar Italië inclusief vlucht & huurauto:

Toscane, Umbrië & Lazio – 9 dagen – 3 locaties – vanaf € 654,- p.p.

Rome & Umbrië – 8 dagen – 2 locaties – vanaf € 674,- p.p.

Inspiratieroute uitgewerkt: Highlights van Puglia – 12 dagen – 5 locaties – vanaf € 759,- p.p. 

Puglia & Matera – 8 dagen – 4 locaties – vanaf € 729,- p.p.

Inspiratieroute uitgewerkt: Highlights van Sicilië – 8 dagen – 5 locaties – vanaf € 719,- p.p.

Het beste van Sicilië – 8 dagen – 5 locaties – vanaf € 618,- p.p.

Authentiek Sicilië -12 dagen – locaties – vanaf € 909,- p.p.

Inspiratieroute uitgewerkt: Highlights van Sardinië – 8 dagen – 5 locaties – vanaf € 599,-

Klassiek Sardinië – 8 dagen – 5 locaties – vanaf € 581,- p.p.

Puur Sardinië – 15 dagen – 5 locaties – vanaf € 889,- p.p.

Sicilië Italië Rondreis Op Maat Specialist

Uiteraard zijn ook onze routes voor Autorondreizen naar Italië als fly-drive op maat te maken door het toevoegen van een vlucht en huurauto.