X

Highlights van Midden & Zuid Portugal

Fly-drive vanaf 8 dagen, ca. 500 km

Highlights van Midden & Zuid Portugal

Tijdens deze mooie fly-drive ontdekt u de mooiste plekjes in Midden en Zuid Portugal. Uw verblijf in mooie Portugese Pousadas maakt deze reis onvergetelijk! Na aankomst op de luchthaven van Lissabon verblijft u op een leuke pek in Costa de Lisboa. Per huurauto bezoekt u mooie plaatsen in de Alentejo, zoals Évora, Vila Viçosa en Beja. Vervolgens rijdt u naar de heerlijke Algarve waar u naast de mooie stadjes zult genieten van de mooiste stranden van Portugal! U vertrekt weer vanaf de luchthaven van Faro.

Reisduur, reisafstand en indicatieve reissom

 • Vanaf 8 dagen
 • Aantal autokilometers: ca. 500 km
 •  Fly-drive vanaf € 1.125,- p.p. (incl. vlucht)

 

Route

 • Vliegreis heenreis

   
 • Costa de Lisboa

   
 • Alentejo

   
 • Algarve

   
 • Vliegreis terugreis

   
Uitzicht Lissabon Rondreis Op Maat Specialist Evora Portugal Rondreis Op maat Specialist Fly-drives Algarve Portugal Europa Rondreis Op Maat Specialist Vliegreis terugreis Rondreis Op Maat Specialist

Highlights

 • Vliegreis heenreis

  Van de luchthaven naar uw rondreisbestemming
 • Costa de Lisboa

  Taagvallei, cultuur & ontspanning
 • Alentejo

  Glooiende landschappen en vestingstadjes
 • Algarve

  Schitterende stranden tussen goudgele rotsen
 • Vliegreis terugreis

  Vliegreis vanaf uw rondreisbestemming terug naar huis

Indicatieve reissom

Gebaseerd op 2 personen in een 2-persoonskamer in authentieke & sfeervolle accommodaties met huurauto categorie A:

Fly-drive: 8 dagen / 7 overnachtingen / 5 locaties / vanaf  € 1.125,- per persoon

Inclusief:

 • Heenvlucht naar Lissabon vanaf gekozen luchthaven
 • Terugvlucht vanaf Faro naar gekozen luchthaven
 • Luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen
 • Avis huurauto categorie A (Fiat 500 of gelijkwaardig), upgrade mogelijk tegen meerprijs
 • 7 nachten in authentieke en sfeervolle accommodaties inclusief ontbijt

Exclusief:

 • Benzine, tolkosten
 • € 35,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 calamiteitenfonds per boeking en € 5,- SGR-bijdrage per persoon
 •  Toeristenbelasting (indien van toepassing) moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden

Wij houden rekening met uw specifieke wensen om te komen tot een mooi en passend reisvoorstel. Uw reisgezelschap en exacte reisduur, reisperiode en overige keuzes voor aanvullingen of wijzigingen bepalen uw persoonlijke reissom. Bij de realisatie van de reis bepaalt o.a. de beschikbaarheid van de reisonderdelen (bv. type kamers) de uiteindelijke reissom. 

Extra mogelijkheden

Wij maken uw reis altijd op maat. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met andere streken of plaatsen. U kunt ervoor kiezen om via snelwegen te rijden of kiezen voor verschillende heen- en terugreisroutes, al dan niet met extra tussenstops onderweg. Ook zijn andere highlights, streken en steden op de route toe te voegen. Samen met u ontwerpen we een uitgebalanceerd reisprogramma, passend binnen uw wensen en uw beschikbare tijd.

Highlights op deze route

Vliegreis heenreis

De reis is begonnen! Vanaf de luchthaven vliegt u naar uw rondreisbestemming. Bij aankomst staat de huurauto voor u klaar en begint uw rondreis. Alle overnachtingslocaties zijn gereserveerd, maar u heeft de vrijheid zelf uw route te bepalen. Dat kan via de snelste route maar ook over mooie landwegen met bezienswaardigheden onderweg.

Costa de Lisboa

De Costa de Lisboa ligt ten noorden van Lissabon, aan de Atlantische kust. Het wordt gevormd door een rotsachtige kust met kliffen en mooie zandstranden. De Taagvallei in het binnenland is heuvelachtig met authentieke boerendorpen. Kijk rond in het stadje Sintra met haar kleurrijke paleizen en rij naar het leuke vissersplaatse Sesimbra. Wandel over de promenades van de 19e eeuwse badplaatsen Cascais en Estoril en ontspan op de mooie zandstranden. Breng ook een bezoek aan hoofdstad Lissabon!

Alentejo

Alentejo is een dunbevolkte regio in het zuiden van Portugal, gelegen boven de Algarve. Je vindt er volop kurkeiken en olijfbomen en het gebied staat bekend als de korenschuur van Portugal. Rij langs de authentieke dorpjes tussen de glooiende landschappen en ontdek de architectuur met Moorse invloeden. Bezoek bijvoorbeeld Évora, Vila Viçosa en Estremoz. Proef daarnaast de heerlijk producten uit de streek zoals olijven, kazen en wijnen en het plaatje is compleet!  

Algarve

De Algarve ligt in het uiterste zuiden van Portugal en is door het heerlijke klimaat het hele jaar een aantrekkelijke vakantiebestemming. Naast levendige badplaatsen zoals Albufeira, Lagos en Armação de Pêra vindt u ook veel rustieke plaatsjes. Wandel in het gezellige Tavira tussen de witte huizen en bloemrijke straatjes. Ontdek het historische dorpje Estoi met Romeinse ruïnes. In het achterland ligt het mooie stadje Silves tussen de sinaasappel- en amandelbomen. En natuurlijk is het genieten op de prachtige goudgele zandstranden.

Vliegreis terugreis

Vliegreis terugreis: de terugreis is begonnen! Op de luchthaven van vertrek levert u op de laatste dag van uw reis de huurauto weer in. Vervolgens vliegt u weer terug met de vlucht die wij voor u hebben gereserveerd. Met een koffer vol mooie herinneringen en ervaringen keert u huiswaarts!


 • Ons advies gewenst?
 • Contact >
 • Samen uw rondreis ontwerpen

Bonus-highlights bij meer tijd of andere keuzes

Lissabon

Lissabon is de relaxte hoofdstad van Portugal. De stad ligt aan de Taag en is vrij compact en daarom makkelijk te ontdekken. Wandel door de authentieke straatjes van Bairro Alta en neem tramlijn 28 door volkswijk Alfama. Luister hier naar de fado, levensliederen, terwijl u geniet van een glaasje port. Ook het omgebouwde havengebied is met d hippe barretjes leuk om naartoe te gaan. Breng vooral ook een bezoek aan Belém met de beroemde Torre de Belém en Mosteiro dos Jorónimos. 

Leuke activiteiten op deze route

Verschillende activiteiten in Europa

Veel activiteiten in Europa zijn bij ons als highlight benoemd, zoals een bezoek aan mooie locaties en traditionele dorpen. Wij kunnen daarnaast leuke extra activiteiten aanbieden om uw reis nóg completer te maken. Denk daarbij een een leuke fietstocht, een uitgebreide wijnproeverij of een gezellige kookcursus. Ook zijn er actieve mogelijkheden zoals paardrijden, kanoën en boottrips. We adviseren u per streek graag over de mogelijkheden!