X

Monte Alban

Mexico

Door bergen omringd tempelcomplex

Monte Alban opnemen in uw rondreis op maat door Mexico

Niet ver (10 kilometer) buiten Oaxaca light Monte Albán, de voormalige ceremoniële en militaire hoofdstad van de Zapoteken. Monte Albán is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en is de plek van de tempels, graven, binnenplaatsen, balvelden en meer. Wandel door dit grote hooggelegen complex en geniet van het panorama van bergen.

Het nabijgelegen Oaxaca is een verborgen paradijs, gelegen in een weelderige groene vallei aan de Zuidelijke kust van Mexico. Oaxaca is de vijf na grootste stat van het land en het biedt een tal aan mogelijkheden voor geschiedenisliefhebbers, avonturiers en cultuurzoekers. Struin over de lokale markten en proef de diversiteit aan streetfood-gerechten. Bezoek een van de kleurrijke koloniale gebouwen, de nabije ruïnes of de interessante musea van de stad. Wandel of fiets door de groene berglandschappen of ontdek de afgelegen stranden aan de tropische kust, waar je tientallen dolfijnen en schildpadden kunt spotten. 

Wat kunt u bijvoorbeeld doen en ervaren in Monte Alban/Oaxaca tijdens uw rondreis?

  • Ontdek de ruïnes van het grote complex
  • Geniet van het panoramische uitzicht
  • Bezoek de stad Oaxaca

Interesse? Bekijk onze inspiratieroutes, laat u inspireren door de Mexico-informatie op onze website en stuur ons uw reisaanvraag!