Type Vervoer & Huurauto’s Costa Rica

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen
Reizen op maat Costa Rica boten

Costa Rica verkennen met een variatie aan vervoermiddelen

Costa Rica is een niet al te groot land, waarbij veel van de highlights met een combinatie van vervoermiddelen bereikbaar is. Met privé transfers, een huurauto, binnenlandse vlucht of bootjes...op deze manier zal het mogelijk zijn om de bijzondere locaties met elkaar te combineren.

Reizen op maat Costa Rica auto

Met een huurauto

Costa Rica is een fantastisch land om op eigen gelegenheid te ontdekken. Een heel goede optie is om een auto te huren. Vanwege de grootte van het land zijn reistijden vaak kort. Daarnaast biedt een huurwagen maximale flexibiliteit. Het land heeft de naam heeft slechte wegen te hebben, maar de afgelopen jaren is er veel onderhoud verricht op de belangrijkste routes. Wij adviseren om een 4x4 te nemen, want op sommige plekken rij je over gravelroads of door het water. Er zijn verschillende types 4x4 beschikbaar.

Reizen op maat Costa Rica shuttle

Shuttle busjes of privé-vervoer

Costa Rica heeft een uitgebreid netwerk van routes voor shuttle busjes die de belangrijkste highlights met elkaar verbinden. Shuttlebusjes zijn een perfecte manier als je liever niet zelf wil rijden. Het aantal mensen in het busje is niet groot en ze rijden stipt. Wil je niet met anderen reizen dan kun je ook kiezen voor privé-vervoer. Laat je lekker rijden door dit prachtige land!

Reizen op maat Costa Rica boottocht

Met de boot

Sommige plekken in Costa Rica zijn zo afgelegen, of zo waterrijk dat de boot vrijwel de enige reisoptie daarnaar toe is. Dat geldt met name voor Tortuguero in het Noord-Oosten en Drake Bay in het Zuid-Westen. De boten die gebruikt worden zijn allen overdekt. Veiligheid gaat voorop dus een zwemvest is verplicht. Het is heerlijk genieten van de vaak spectaculaire natuur.

Reizen op maat Costa Rica vliegtuig

Met een vliegtuigje

Een keertje vliegen in Costa Rica is een machtige ervaring. Omdat het land zo klein is zie je al snel een groot deel van het land onder je verschijnen. Vliegtijden naar San José zijn maximaal een uur en vaak minder. De prijzen vallen over het algemeen reuze mee en wil je een keer de reistijd flink inkorten dan is deze reisvorm absoluut de moeite waard.

Reizen op maat Costa Rica autohuur

Huurauto Standaard 4×4 / type Grand Vitara of vergelijkbaar

Reizen op maat Costa Rica autohuur

Huurauto Midsize 4×4 / type Daihatsu Bego of vergelijkbaar

Reizen op maat Costa Rica autohuur

Huurauto Minivan 4×4 / type Toyota Hiace of vergelijkbaar