X

Type Vervoer & Huurauto’s Costa Rica

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen
Autohuur minivan Costa Rica Rondreis Op Maat Specialist

Minivan 4×4 huurauto

- type Toyota Hiace of vergelijkbaar
- handgeschakeld of automaat
- 4 deuren
- airco, radio/cd
- airbags, power sterring, ABS
- tank capaciteit: 75 liter
- bagageruimte: afhankelijk van het aantal passagiers

Midsize autohuur Costa Rica Rondreis Op Maat Specialist

Midsize 4×4 huurauto

- type Daihatsu Bego of vergelijkbaar
- handgeschakeld of automaat
- 5 deuren
- airco, radio/cd
- airbags, power sterring, ABS
- tank capaciteit: 50 liter
- bagageruimte: 2 stuks

standaard auto Costa Rica Rondreis Op Maat Specialist

Standaard 4×4 huurauto

- type Suzuki Grand Vitara of vergelijkbaar
- handgeschakeld of automaat
- 5 deuren
- airco, radio/cd
- airbags, power sterring, ABS
- tank capaciteit: 66 liter
- bagageruimte: 4 stuks

boot Thailand Rondreis Op Maat Specialist

Met de boot

Sommige plekken zijn zo afgelegen of zo waterrijk dat de boot vrijwel de enige reisoptie daarnaar toe is. Eilanden zijn vaak bereikbaar door veerboten, maar ook zijn er watertaxi's waar je gebruik van kunt maken.  Het is heerlijk genieten van de vaak spectaculaire natuur.

Costa Rica boten Rondreis Op Maat Specialist

Costa Rica met verschillende vervoerstypes

Costa Rica is een niet al te groot land, waarbij veel van de highlights met een combinatie van vervoermiddelen bereikbaar is. Met privé transfers, een huurauto, binnenlandse vlucht of bootjes...op deze manier zal het mogelijk zijn om de bijzondere locaties met elkaar te combineren.

Cross border fee huurauto Zuid-Afrika Rondreis Op Maat Specialist

Cross Border fee

Bij het combineren van verschillende landen kan er sprake zijn van zogenaamde Cross Border Fees. Deze verschillen in hoogte en kunnen aanzienlijk zijn. Wanneer dit van toepassing is, wordt dit bij boeking van de autohuur doorgegeven en ontvangt u een Cross Border Letter bij het ophalen van de huurauto.

Huurauto ZA One Way Fee Rondreis Op Maat Specialist

One way fee

Om uw route en reistijd zo prettig mogelijk te maken kunt u ervoor kiezen de huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u het heeft opgehaald. Ook kan het prettig zijn gebruik te maken van een binnenlandse vlucht, waarna u weer een (ander type) huurauto kunt nemen voor het vervolgtraject. U betaalt in deze gevallen een zogenaamde one way fee. In hetzelfde land is die acceptabel is, maar als u de auto wilt achterlaten in een buurland dan kunnen de kosten behoorlijk hoog zijn.  Bij het ophalen en inleveren van de huurauto op dezelfde plek bespaart u deze kosten.

Binnenlandse vlucht Rondreis Op Maat Specialist

Binnenlandse vlucht

Soms is het praktischer om een binnenlandse vlucht te nemen, zodat u minder tijd in de auto hoeft te zitten. Sommige oorden zijn zo ver afgelegen, dat ze alleen per vliegtuig(je) bereikbaar zijn. Wij kunnen deze vlucht efficiënt inpassen in uw lokale reisprogramma. Wij zorgen ervoor dat de vluchttijden passen bij de rest van uw reisprogramma of reis-afstanden op diezelfde dag.

Intercontinentale vliegtickets Rondreis Op Maat Specialist

Intercontinentale vliegtickets & aansluiting

Onze reizigers boeken hun vliegtickets meestal zelf, want met zelf zoeken & vergelijken kunt u soms heel veel geld besparen, vooral als uw reisgezelschap wat groter is. Wij kunnen de huur van uw auto hier naadloos op aansluiten qua data en tijden en dat geldt ook bij binnenlandse vluchten. Wij zorgen ervoor dat uw huurauto steeds op tijd voor u klaar staat.

Huurauto ZA Rondreis Op Maat Specialist

Zelf rondreizen per huurauto

Voor rondreizen door onze bestemmingen zijn allerlei type huurauto’s beschikbaar. Op deze manier heeft u alle vrijheid om zelf uw eigen weg te gaan. De kwaliteit van de huurauto’s is goed, alsook de infrastructuur om op pad te gaan. Afhankelijk van uw bestemming en route adviseren wij verschillende type huurauto’s, uiteraard ook afgestemd op uw wensen en de grootte van uw reisgezelschap.

Transfers per minivan Suriname Buses in Paramaribo Rondreis Op Maat Specialist

Transfers per minivan

De meeste landen hebben een uitgebreid netwerk van routes voor shuttle busjes die de belangrijkste highlights met elkaar verbinden. Maar ook voor reizen binnen een stad, lange afstandsritten door het land of naar een locatie van een activiteit. Deze busjes worden ook wel minivans genoemd en het is hele een betaalbare manier om te reizen. Laat je lekker rijden door het prachtige land!