Combineer landen of luchthavens

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Combineer landen of luchthavens

Strand Costa Rica Rondreis Op Maat Specialist

Het kan heel aantrekkelijk zijn om combinaties te maken tijdens een rondreis. Dat kan door het combineren van luchthavens (of airstrips) binnen Costa Rica, maar ook kunt u bijvoorbeeld een combinatie maken met Bocas del Toro in Panama voor een bijzondere afsluiting van uw reis.

Vanaf winter 18/19 gaat KLM een combinatie aanbieden met vliegen naar of vanaf San José en Guanacaste (luchthaven Liberia). Zo wordt het mogelijkom verschillende luchthavens met elkaar te combineren en bv. heen te vliegen naar San José en terug te vliegen vanaf Guanacaste, waar u nog van een aantal stranddagen bij Samara kunt genieten. We denken graag met u mee wanneer u een combinatie van vluchten overweegt.

 

Combinatie met Bocas del Toro in Panama 

Reizen op maat Costa Rica snorkelen

Als u uw reis afsluit aan de Caribische kust (bv. bij Cahuita), dan is het vrij eenvoudig om uw reis te combineren met een bezoek aan de eilanden Bocas del Toro in Panama. Hier kunt u een paar dagen heerlijk gaan genieten en bv. gaan snorkelen of duiken. Houdt rekening met extra grensformaliteiten en extra kosten (o.a. exit- en entry-fees / beide kanten op).

Deze eilandengroep in het noord-oosten van Panama is een snorkel- en duikersparadijs. Het is vanuit Costa Rica te bereiken via de Sixaola aan de Caribische Kust. Van hier reis je dan per bus en speedboot in ruim een uur naar het hoofdeiland dat ook Bocas del Toro heet, en waar alle benodigde faciliteiten beschikbaar zijn. Dit is ook de uitvalsbasis voor onder andere snorkel- en duiktochten. Maar u kunt uiteraard ook genieten van de fraaie strandjes in de omgeving.


Combinatie met andere (stop-over) bestemmingen

Hoewel het in de praktijk niet zo vaak door reizigers naar Costa Rica gedaan wordt, kunt u afhankelijk van uw geboekte internationale vlucht soms nog een tussenstop maken op een andere bestemming.