Andere landen

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Wij groeien en kunnen u helpen voor een rondreis door steeds meer landen!

Na het jarenlang aanbieden van rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, kregen we steeds vaker vragen van enthousiaste reizigers of we voor hen ook rondreizen door andere landen “op onze manier” konden organiseren. Op basis hiervan hebben wij een toekomstvisie ontwikkeld, waarbij wij ons bestaande klanten-netwerk zo goed mogelijk willen bedienen door  hen, op basis van Co-Creatie met lokale landenspecialisten, mooie nieuwe rondreizen-op-maat te laten samenstellen.

Hieruit is onze bestemming Suriname voortgekomen (2018) en sinds  voorjaar 2019 geldt deze co-creatieve werkwijze ook succesvol voor Costa Rica

Nieuw in 2020: Mexico en Indonesië!                            

Leuk om twee prachtige rondreisbestemmingen voor te stellen: Mexico (al dan niet in combinatie met Guatemala en/of Belize) en het prachtige rondreisland Indonesië.

We hebben hier zelf al uitgebreid rondgereisd om de highlights en combinatie-mogelijkheden (en onze partners) te “beproeven” en hebben in de tussentijd ook al succesvol een aantal pilot-rondreizen voor reizigers georganiseerd (waaronder een huwelijksreis!). Net als voor de andere landen hebben we voor Mexico en Indonesië diverse inspiratieroutes uitgewerkt die een mooie basis kunnen vormen voor uw volgende persoonlijke reis.

 

We gaan het komende jaar stap voor stap verder uitbreiden met andere rondreislanden, nog steeds op basis van onze peiling onder trouwe reizigers en hun toekomstige reiswensen.

Als alles volgens plan verloopt wordt onze volgende reisbestemming Sri Lanka! 

Wij hebben hier een goede partner gevonden, dus als u interesse heeft kunnen we u daar nu al mee helpen. En misschien kunt u dan met uw ervaringen en tips helpen onze inspiratieroutes nóg leuker te maken!

Ook hebben we voor de volgende landen contact met potentiële lokale partners  en kunnen we u nu al helpen voor:

  • Vietnam / Laos / Cambodja
  • Thailand
  • Kenya
  • Tanzania / Zanzibar
  • Argentinië / Chili
  • Australië

Vraag ons gerust als u een rondreisopmaat wilt gaan maken naar één deze landen, want we kunnen nu al helpen een mooie rondreis op maat door deze landen voor u samenstellen. En u helpt ons dan ook weer (co-creatie!) door het ‘beproeven’ van onze potentiële nieuwe samenwerkingspartner!

Als wij u (nog) niet zelf kunnen helpen voor een bestemming van uw keuze, verwijzen we u graag door naar een reiscollega/reisorganisatie die specialist is op de bestemming van uw keuze – uiteraard alleen als u prijs stelt op onze persoonlijke kennis en contacten als referentie!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen in ons en onze organisatie. Samen met Ping en Lisenka en onze lokale landenspecialisten heb ik graag contact met u in de aanloop naar een volgende mooie nieuwe rondreisopmaat!

Marjan van der Herberg

Rondreisopmaat.nl