Andere landen

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Wij groeien en kunnen u helpen voor een rondreisopmaat door steeds meer landen!

Na het jarenlang succesvol aanbieden van rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, kregen we steeds vaker vragen van enthousiaste reizigers of we voor hen ook rondreizen door andere landen “op onze manier” konden organiseren. Op basis hiervan hebben wij een toekomstvisie ontwikkeld, waarbij wij ons bestaande klanten-netwerk zo goed mogelijk willen bedienen op basis van Co-Creatie met échte reisexperts en landenspecialisten (in Nederland of op de bestemmingen) om zo mooie nieuwe rondreizen-op-maat samen te stellen.

We begonnen met Suriname (als pilot in 2018), gevolgd Costa Rica (in 2019). Voor 2020 ontwikkelden wij daarna de kleurrijke rondreisbestemming Mexico (al dan niet in combinatie met Guatemala en Belize) en het veelzijdige Indonesië.

Nieuw in ons aanbod: rondreizen dichterbij huis in Europa – Autorondreizen & Fly-drives

(o.a. Duitsland / België / Frankrijk / Zwitserland / Italië / Spanje / Portugal)

Door de Corona-crisis zijn de (meeste) verre grenzen nog ‘gesloten’ voor reizigers. Daarom hebben we onze rondreisexpertise gebundeld met een co-creatie partner (Style in Travel) met échte landenspecialisten in Europa.

Bekijk ons nieuwe aanbod in Europa. Ter inspiratie zijn er vele mogelijkheden (met prijsindicatie) maar ook hebben we een aantal populaire inspiratieroutes samengesteld voor autorondreizen langs unieke highlights.

Preview en binnenkort nieuw op onze website : Sri Lanka, Vietnam, Thailand en Maleisië!

Door de Corona-crisis is onze landenontwikkeling in een stroomversnelling gekomen, waardoor wij op zeer korte termijn een aantal prachtige nieuwe rondreislanden in Azië aan ons aanbod kunnen toevoegen.

Er is nog laatste ‘werk in uitvoering’ om de kaarten te optimaliseren en de prijzen toe te voegen, maar we geven u ter inspiratie hierbij alvast een inkijkje geven in de mogelijkheden en inspiratieroutes:

Sri Lanka

Vietnam/Laos/Cambodja

Thailand

Maleisië/Borneo

Natuurlijk kennen we deze landen omdat we er zelf hebben rondgereisd om de highlights en combinatie-mogelijkheden (en onze partners) te “beproeven”.  En net als voor de andere landen hebben we diverse inspiratieroutes uitgewerkt die een mooie basis kunnen vormen voor uw volgende persoonlijke reis.

Sandakan Sepilok Orang Oetang Maleisië Rondreis Op Maat Specialist

Co-creatie ook voor rondreiswensen op maat naar nieuwe landen:

Op dit moment onderzoeken wij de verdere mogelijkheden naar andere mooie rondreislanden, dus vraag het ons gerust als u bepaalde rondreiswensen heeft. Wellicht kunnen we daar al helpen een mooie rondreis op maat door samen te stellen en helpt u ons dan ook weer (co-creatie!) door het ‘beproeven’ van onze potentiële nieuwe samenwerkingspartner!

Voor de landen Kenya, Tanzania/Zanzibar,  Argentinië en Chili hebben wij inmiddels goede partners gevonden, dus als u interesse heeft kunnen we u daar nu ook al mee helpen. En hopelijk kunt u ons dan, met uw ervaringen en tips, helpen om onze inspiratieroutes nóg leuker te maken, zodat wij die over niet al te lange tijd op onze website kunnen presenteren.

Als wij u (nog) niet zelf kunnen helpen voor een bestemming van uw keuze, verwijzen we u graag door naar een reiscollega/reisorganisatie die specialist is op de bestemming van uw keuze – uiteraard alleen als u prijs stelt op onze persoonlijke kennis en contacten als referentie!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen in ons en onze organisatie. Samen met Ping en Lisenka en onze (lokale) landenspecialisten heb ik graag contact met u in de aanloop naar een volgende mooie nieuwe rondreisopmaat! En op voorhand bedankt voor uw vertrouwen en loyaliteit!

Marjan van der Herberg

Rondreisopmaat.nl