X

Raften

  • Ons advies gewenst?
  • Contact >
  • Samen uw rondreis ontwerpen

Raften tijdens uw rondreis op maat door Costa Rica

Raften in Costa Rica is een spannende activiteit waar je met z’n zessen en een gids in een rubberen boot stroomversnellingen in de rivier het hoofd biedt. Voorafgaande aan de tocht krijgt u uitgebreid instructie. De moeilijkheidsgraad is geclassificeerd in niveaus van 1-5. Voor beginnende rafters zijn tochten klasse 2 en 3 een prima optie. Ze bieden actie en plezier en de veiligheid staat voorop. Over het algemeen is de beste periode om te raften van november t/m april.

In Costa Rica kan je op diverse plekken raften. De 2 mooiste tochten kan je maken over de Rio Sarapiqui (nabij Sarapiqui) en de Rio Pacuare (nabij Turrialba). Sarapiqui is bekend als ecotoerisme bestemming en ligt in het noordoosten van Costa Rica. Turrialba is misschien wel een van ‘s werelds mooiste rivieren om te raften, met soms spectaculaire stroomversnellingen in een prachtig landschap. Deze plek is goed bereikbaar en ligt ten oosten van San Jose.

Interesse? Bekijk onze inspiratieroutes, laat u inspireren door de Costa Rica-informatie op onze website en stuur ons uw reisaanvraag!