100% op Maat

Dit is hoe het werkt

Bij Rondreisopmaat.nl kunt u zelf uw individuele rondreis ontwerpen.
U bepaalt zelf de ingredienten en, wat uniek is, u kleurt de reis helemaal in samen met onze Nederlandse reisexperts in Nederland (en indirect in Zuid-Afrika). Gewoon in het Nederlands en meestal gewoon via de mail of telefonisch.

Met onze reisexperts wordt de reis echt op maat, want wij kennen Zuid-Afrika als geen ander. U creëert samen met ons uw ideale rondreis.

Onze kracht ligt bij individuele rondreizen per huurauto in combinatie met sfeervolle & goedgeprijsde accommodaties met verrassende activiteiten.

U krijgt u de maximale flexibiliteit om uw reis in te vullen zoals u dat wilt. Helemaal afgestemd op uw reisgezelschap, speciale gelegenheden (huwelijksreis, x-jarig-huwelijk), de leeftijd van uw eventueel meereizende kinderen of gemeenschappelijke interesses van de reizigers.

 

U kunt het op deze website op twee manieren aanpakken:

Stap-voor-stap ontwerpen

U kunt zich oriënteren op onze website en dan via “Start ontwerp rondreis” stap-voor-stap al uw gewenste ingredienten aangeven, die wij vervolgens meenemen voor het maken van uw persoonlijke reisplan.

 

Direct aanvragen

Als u al heel concreet weet wat u wilt en u eigenlijk al zelf een reisplan gemaakt heeft, dan kunt u via “Direct aanvragen” uw wensen aan ons sturen. Wij kunnen u dan adviseren en meehelpen de reis verder in te kleuren, om zo te komen tot een mooi reis- en prijsvoorstel.


Vervolgtraject en afhandeling

Als wij uw wensen ontvangen hebben zullen wij kijken of alles duidelijk is. Vaak hebben wij (toch) nog aanvullende vragen, om zo gericht mogelijk een passende route uit te stippelen en een uitgebalanceerd dag-tot-dag-reisplan te maken.
Als de basis goed is kleuren wij de route- en het reisplan verder in om te komen tot een mooi reis- en prijsvoorstel. We geven daarbij de prijs van de reis & de optioneel toe te voegen leuke activiteiten op jullie route.

Na uw ontvangst van ons voorstel kunnen we met elkaar de laatste details fine-tunen. En we geven jullie informatie over leuke optionele activiteiten op jullie route die wij eventueel aanvullend voor jullie kunnen organiseren. Zo “co-creëren” wij uw rondreis totdat die naar wens is.

Na het versturen van de boekingsaanvragen hebben we soms nog tussentijds contact bij beschikbaarheid-issues, om daarna de reis rond te maken.

 

Samen met uw bevestigde boeking ontvangt u onze factuur & betalingsinformatie en maken wij een afspraak voor de aanbetaling (25%).

Omdat wij lokaal inkopen is er sprake van lokale prijzen en daarom ontvangt u van ons steeds een prijsopgave in Zuid-Afrikaanse Randen (ZAR). Voor de indicatieve omrekening naar Euro’s maken wij steeds gebruik van actuele dagkoersen. Dit is belangrijk voor u om te weten, want de dagkoersen kunnen variëren tussen het moment van het reisvoorstel, het aanbetalen en de restantbetaling 6 weken voor vertrek.
U kunt er in overleg met ons voor kiezen om eerder (een deel van) uw reissom te betalen indien u niet het risico van koersstijgingen wilt lopen.

Uiterlijk 10 dagen voor uw vertrek ontvangt u van ons digitale reisbescheiden voor uw geboekte rondreis door Zuid-Afrika.


Contact tijdens uw reis

Bij aankomst in regelen wij voor u, waar mogelijk, een “meet & greet” om u te verwelkomen.

Eenmaal ter plaatse ontvangt u een welkomst-envelop bij de “meet & greet”, uw eerste “contact-punt” of accommodatie. U vindt hierin aanvullende informatie, zoals bijvoorbeeld de routebeschrijving, vouchers en evt. brochures en kaarten.

Ook tijdens uw rondreis kunt u terugvallen op onze lokale landenspecialisten ter plaatse voor eventueel aanvullende informatie, hulp of advies.